Madrac KING KOIL AMIRAL

SKU
Madrac KING KOIL AMIRAL
1.325,77 €
Madrac KING KOIL AMIRAL je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac AMIRAL:

Madrac AMIRAL Američkog renomiranog proizvođača madraca KING KOIL je jedini proizvođač madraca certificiran od strane Međunarodne asocijacije kiropraktičara za proizvodnju madraca koji promiču pravilan položaj kralježnice, kao rezultat, pružaju zdraviji san.

Uz kombinaciju vrhunskih materijala i pametne tehnologije, madrac AMIRAL nudi vam kraljevsku udobnost kakvu nikada niste doživjeli.

Koje su najveće prednosti madraca AMIRAL?

 • 5-zonska džepićasta jezgra koja nudi optimalnu podršku vašem tijelu.

 • Ekskluzivno patentirana visko eleastična pjena u slojevima različite tvrdoće, koja se savršeno prilagođava obliku, težini i položaju vašeg tijela tijekom spavanja, pružajući idealan komfor tijekom cijele noći.

 • Jezgra madraca okružena je izdržljivom i jakom box strukturom koja pomaže maksimalno iskoristiti površinu za spavanje.

 • Antibakterijska navlaka za madrac, koja nudi čisto i zdravo okruženje za spavanje.

 • Kraljevska visina madraca od čak 32 cm.

Zbog čega je madrac AMIRAL tako poseban?

5-zonska džepićasta jezgra

5-zonska džepićasta jezgra omogućuje podupiranje tijela cijelom njegovom dužinom i širinom, a kralježnicu podupire u ispravnom položaju, stoga se mišići opuštaju i spavanje je mirnije.

Budući da su opruge obučene u platnene vrećice i odvojene jedna od druge, djeluju neovisno jedna od druge. To znači da na pritisak tijela reagiraju samo opruge na kojima ležite, dok ostale miruju.

Maksimalni prostor za spavanje

Snažna i čvrsta struktura kutije madraca AMIRAL maksimizira površinu za spavanje i pruža vam podršku gdje god vam tijelo treba tijekom odmora.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 32 cm
Proizvođač King Koil
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac LORA
Madrac LORA
Posebna cijena 185,08 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 339,00 €
-45%
-153€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje