Madrac KING KOIL CAMDEN

SKU
143-Madrac KING KOIL CAMDEN
1.379,00 €
Madrac KING KOIL CAMDEN je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac KING KOIL CAMDEN

Ekskluzivni vrhunski madrac svjetski poznatog proizvođača KING KOIL dostupan je ekskluzivno u trgovinama Harvey Norman. KING KOIL jedini je proizvođač madraca certificiran od strane Međunarodne federacije kiropraktičara za proizvodnju madraca koji promiču pravilno postavljanje kralježnice i posljedično osiguravaju zdraviji san.

CAMDEN LUXURY madrac iz kolekcije Intimate L/S zadovoljava sve atribute. Precizan ručni rad, udobnost i podrška bez premca, prirodni materijali i vrhunski dizajn samo su neke od značajki Intimate L/S kolekcije.

Koje su najveće prednosti vrhunskog CAMDEN LUXURY madraca?

 • Jezgra madraca sastoji se od dvostrukog džepnog ovjesa: džepnog ovjesa i ovjesa s mikro džepovima. Ova metoda ovjesa pomaže u smanjenju okretanja tijekom spavanja jer vam pruža izvrsnu potporu cijelom tijelu.

 • Sloj visco gel pjene savršeno se prilagođava obliku, težini i položaju vašeg tijela tijekom spavanja, pružajući tako idealnu udobnost tijekom cijele noći.

 • Madrac je obogaćen slojem kvalitetnog lateksa koji osigurava zdravo okruženje za spavanje, regulira temperaturu i savršeno se prilagođava vašem položaju spavanja.

 • Konjska dlaka, svila i novozelandska vuna sadržani u madracu prirodni su materijali koji savršeno upijaju vlagu i reguliraju temperaturu, što madrac čini idealnim za sva godišnja doba.

 • Jaka struktura kutije i ojačani rubovi kreveta za maksimalnu učinkovitost prostora za spavanje, što povećava učinkovitost prostora za spavanje.

 • Navlaka madraca izrađena je od viskoze - svile.

CAMDEN LUXURY madrac je pravi izbor za vas ako:

 • ...Željeli biste spavati na madracu koji se savršeno prilagođava obliku, težini i položaju vašeg tijela.

 • ...Želite idealnu klimu okruženja za spavanje u svim godišnjim dobima.

 • ...Cijenite odmor na vrhunskom madracu od prirodnih materijala.

 • ...Potrebna vam je dodatna potpora u području ramena i leđa.

Zašto je KING KOIL CAMDEN LUXURY madrac tako poseban?

Džepni ovjes

Džepni ovjes pruža potporu tijelu cijelom dužinom i širinom te omogućuje da kralježnica bude u ispravnom položaju. Kao rezultat toga, mišići se opuštaju, a san je mirniji. Budući da su opruge obložene vrećicama od tkanine i odvojene jedna od druge, djeluju neovisno jedna o drugoj. To znači da samo oni gdje ležite reagiraju na tjelesni pritisak, dok drugi miruju.

Konjska dlaka

To je dugotrajan, fleksibilan i izdržljiv materijal. Zbog svoje strukture osigurava cirkulaciju zraka, sprječava nakupljanje vlage i znojenje.Preslica ima antibakterijska svojstva pa je pogodna i za alergičare.

Novozelandska vuna

Jedno je od najkvalitetnijih punila za dugotrajnu uporabu materijala. Njegovo svojstvo je regulacija temperature. Zbog posebne strukture vlakana stvara opuštajući učinak na mišiće. Materijal je hipoalergen pa je pogodan i za alergičare.

Svila

To je prirodno vlakno trokutaste, meke i fleksibilne strukture. Svila upija vlagu i brzo je suši. Pogodan je u svako godišnje doba, jer održava tjelesnu temperaturu u svim uvjetima. Zbog svojih antibakterijskih svojstava pogodan je za alergičare.

Visco gel

Visco gel je memorijska pjena u koju se dodaju rashladne kapsule. Materijal omogućuje cirkulaciju zraka pa će spriječiti znojenje i pružiti udobnost u svako godišnje doba.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • San je zdraviji ako je krevetu omogućen neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati da zadrži svoju svježinu i kvalitetu dugi niz godina. Stoga preporučamo da koristite madrac s kvalitetnom letvastom podlogom.

 • Korištenjem odgovarajuće letvaste podloge brinemo o što boljoj ventilaciji kreveta i time posljedično sprječavamo prodor plijesni, bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg kreveta i odmora.

Više informacija
Visina 33 cm
Proizvođač King Koil
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje