Madrac LOTOS

SKU
Madrac Lotos
Posebna cijena 739,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 869,00 kn
-14%
-130kn
Madrac LOTOS je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac LOTOS:

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Koje su glavne prednosti Madraca LOTOS:

 • Madrac je izrađen od kvalitetne PU pjene. Pjena koja spada u osnovne materijale za izradu madraca je poliuretanska (PU) pjena. Ovu pjenu možete prepoznati u modernijim nazivima raznih proizvođača: Biocel, Ecocell, Flexyfoam pjena. 

 • Madrac Lotos srednje je tvrdoće

 • Madrac sadrži skidivu i lako perivu navlaku kojom možete održavati svježinu i pobrinuti se za dugotrajnost Vašeg madraca

 • Visina madraca je 14 cm

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Deklaracija: Materijal izrade: Jezgra madraca izrađena je od profilirane pjene. Jezgra madraca obučena je u šivenu navlaku. Navlaka je izrađena od visokokvalitetne i udobne tkanine. Madrac se preporuča koristiti na fleksibilnim podnicama koje imaju maksimalan razmak između letvica do 4,5 cm. Održavanje madraca vrši se usisavanjem i provjetravanjem. Obavezno redovno okretanje madraca. Saznaj više
Više informacija
Visina 14 cm
Antibakterijska navlaka Ne
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac BONEL PLUS
Madrac BONEL PLUS
819,00 kn
Madrac RELAX
Madrac RELAX
1.189,00 kn
Madrac Memory Dream
Madrac Memory Dream
1.199,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje