Madrac MEMO RELAX

SKU
Madrac MEMO RELAX

Madrac MEMO RELAX:

Svi madraci s potpisom 5 zvjezdica imaju suvremeni dizajn, prvoklasnu kvalitetu i dug životni vijek. MEMORELAX madrac pruža optimalnu ergonomsku podršku i izvanredno prilagođavanje tijelu. Konačno ćete moći razumjeti važnost dobrog sna i njegove pozitivne zdravstvene učinke. Odaberite kvalitetu koja traje, odaberite madrac MEMORELAX!

Koje su najveće prednosti madraca MEMORELAX?

  • Jezgra madraca sastoji se od 7-zona napredne HR pjene i jednostrane trajne visko-elastične obloge od pjene, poznate i kao memorijska pjena. Jezgra madraca omotana je tkaninom.

  • Kombinacija obje kvalitetne pjene osigurava učinkovito prilagođavanje temperaturi i položaju vašeg tijela. Također nudi optimalnu podršku i ravnomjernu raspodjelu težine na cijelom madracu.

  • Dvoslojna navlaka madraca opremljena je patentnim zatvaračem i može se lako ukloniti i oprati na 40 ° C. To osigurava uvijek svježe i čisto okruženje za spavanje.

  • Visina madraca je 20cm.

MEMORELAX madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

  • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku za cijelo tijelo.

  • ... Želite spavati na madracu koji vam savršeno odgovara.

  • ... Želite spavati u uvijek čistom okruženju.

Zašto je MEMORELAX tako poseban?

7 zona ergonomske potpore

Vrhunski madrac MEMORELAX sa 7 zona nudi optimalnu podršku za kralježnicu i tijelo. U madracu se nalazi 7 odjeljaka različitih oblika i tvrdoće, svaki pojedinačno prilagođen vašem tijelu. To osigurava da su različiti dijelovi vašeg tijela, kao što su glava, ramena, kralježnica, kukovi, lumbalna regija i noge, uvijek pravilno podržani.

Različite pjene - izvrsno uklapanje

Visoko dizajnirana i tehnološki napredna memorijska pjena prilagođava se temperaturi, težini i obliku vašeg tijela. Memorijska pjena pomaže ravnomjerno rasporediti tjelesnu težinu po madracu, što dovodi do poboljšanog protoka krvi i ublažavanja bolova u leđima i kralježnici.

Zdravo i čisto okruženje za spavanje

Dvoslojna prevlaka madraca može se u potpunosti ukloniti i oprati na 40 ° C. To će vam omogućiti da spavate u čistom i svježem okruženju za spavanje tijekom cijele godine.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

  • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

  • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, sprječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 20 cm
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac ISABELLE
Madrac ISABELLE
2.239,00 kn
Madrac BRISTOL PLUS
Madrac BRISTOL PLUS
Posebna cijena 2.390,00 kn Redovna cijena 3.559,00 kn
-32%
-1169kn
Madrac DUAL SUPPORT
Madrac DUAL SUPPORT
2.059,00 kn
Madrac BENTE PLUS
Madrac BENTE PLUS
2.929,00 kn
Madrac PURE SILK
Madrac PURE SILK
3.539,00 kn
Madrac COMPACT SEVEN
Madrac COMPACT SEVEN
2.579,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje