Madrac SERTA MERCER

SKU
143-Madrac SERTA MERCER
769,00 €
Madrac SERTA MERCER je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac MERCER

Sertin anatomski madrac MERCER pružiti će vam nezaboravno iskustvo spavanja obloženo pamukom, lateksom, aloa verom, kvalitetnom džepičastom jezgrom i reljefnom pjenom koja će vas svakodveno masirati. 

Značajke madraca

 • visina madraca 31 cm
 • džepičasta jezgra 
 • sloj prirodnog lateksa
 • pjenom oboložene bočne strane madraca
 • aloe vera gel utkan u pamučnu presvlaku 
 • antibakterijska svojstva
 • prozračan

DŽEPIČASTA JEZGRA

Sustav džepičastih opruga je sustav pojedinačno omotanih opruga smještenih unutar vlastitog džepa od tkanine koje se pomiču neovisno. To pruža mnoge prednosti kao što su oblikovanje tijela i minimiziranje prijenosa pokreta kroz madrac, što znači da ako se osoba okreće dok spava, druga osoba neće biti pogođena. 

LATEKS

 L ateks je potpuno prirodni materijal koji se dobiva od stabla kaučukovca. Dugotrajan je i omogućava  odličnu  protočnost zraka, regulira temperaturu tijela pa samim time predstavlja zdravo okruženje za spavanje. Također, pomaže kralježici održati pravilan položaj što dovodi do poboljšane cirkulacije u tijelu.

ALOE VERA

Gel Aloe Vere utkan je u presvlaku madraca sa svojih više od 160 čistih bioloških tvari uključujući enzime, vitamine, minerale i esencijalne kiseline. Aloe Vera također ima sposobnost odbijanja i inhibicije alergija, čineći madrac hipoalergenim i prikladnim za osobe s vrlo osjetljivom kožom.

 

PAMUK

Izdržljiva pamučna vlakna omogućuju cirkuliranje zraka unutar madraca, također, imaju prirodna svojstva upijanja pa tijelo ostavljaju suhim tokom noći. Pamuk je 100% prirodan, zelen, čist i hipoalergijski materijal koji nudi zdravo okruženje 

 

RUB OD PJENE

 Rubovi madraca obloženi su čvrstim blokovima pjene koji se nalaze uz opruge, tik do unutarnjeg ruba kreveta . Ovaj sustav osigurava sam rub madraca, proširuje prostor za spavanje pa možete bezbrižno spavati blizu ruba bez osjećaja da ćete se otkotrljati.

 

Održavanje i njega madraca

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

Više informacija
Visina 31 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje