Madrac SERTA MERCER

SKU
143-Madrac SERTA MERCER
769,00 €
Madrac SERTA MERCER je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac SERTA MERCER:

Madrac MERCER izradila je svjetski poznata tvrtka SERTA koja je jedan od vodećih proizvođača na području luksuznih dodataka za spavanje. Od 1931. godine Serta pruža optimalan san milijunima ljudi širom svijeta. Ako ste ikada prenoćili u hotelima Hilton, Marriott ili Caesars Palace, možete iskusiti vrhunsku kvalitetu i udobnost koje nude madraci Serta.

Madrac MERCER nije ništa manji od prvorazrednog, a s novom razinom udobnosti i prikladnim sustavom ovjesa, u potpunosti će se prilagoditi vašim pokretima. Poboljšajte svoj san pomoću ergonomski dizajniranog madraca MERCER, koji uz pravu potporu i prirodne materijale osigurava da se svakodnevno budite dobro naspavani.

Koje su najveće prednosti madraca SERTA MERCER?

 • Jezgra madraca ima vrhunski džepni sustav ovjesa koji prilagodbom odmah reagira na pokrete vašeg tijela, a nudi i potpuno novu razinu udobnosti i optimalnu ergonomsku potporu.

 • Madrac je obogaćen posebnim slojem lateksa koji osigurava da se madrac savršeno prilagodi svakom dijelu vašeg tijela posebno - pomaže i poseban sloj prilagodljive pjene. Uz to, lateks je poznat po svojim antibakterijskim svojstvima, koja omogućuju dobar san alergičarima i astmatičarima.

 • Madrac se također može pohvaliti slojem pamuka koji pruža izuzetno još bolju ventilaciju madraca i dodatnu udobnost.

 • Madrac ima kvalitetan tkani premaz koji je izuzetno mekan i ugodan na dodir.

 • Kraljevska visina kreveta iznosi čak 31 cm, što olakšava ustajanje iz kreveta.

Madrac SERTA MERCER pravi je izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu potporu cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati na madracu koji neće promijeniti oblik ni nakon godina korištenja.

 • ... Želite spavati na madracu koji se prilagođava vašem kretanju.

 • ... Treba vam madrac koji ima antibakterijska svojstva.

 • ... Želite spavati na visokom madracu koji olakšava ustajanje.

Zašto je madrac SERTA MERCER tako poseban?

Optimalna podrška za cijelo tijelo

Kvalitetni džepni ovjes nudi tijelu potpunu potporu i prvoklasnu udobnost. Ovjes pruža dobru potporu kralježnici i svim ostalim dijelovima tijela.

Za zdraviji san s lateksom

Lateks je izuzetno elastičan i fleksibilan materijal, koji osim iznimne prilagodbe omogućuje i ravnomjernu raspodjelu tjelesne težine po madracu. To će osloboditi vaše tijelo pritiska i pružiti povećan osjećaj ugode. Lateks je također dobro prozračen, tako da ćete uvijek spavati u dobro prozračenom okruženju.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer u visinu mjeri čak 31 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Više informacija
Visina 31 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac LORA
Madrac LORA
Posebna cijena 185,08 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 339,00 €
-45%
-153€
Madrac FLEX
Madrac FLEX
153,83 €
Madrac PLATINUM
Madrac PLATINUM
399,00 €
Madrac HILKER LUXURY
Madrac HILKER LUXURY
Posebna cijena 1.499,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.679,08 €
-59%
-2180€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje