Madrac ORIGINAL LUX 30 Tempur

Posebna cijena 10.389,99 kn Redovna cijena 14.843,00 kn
-30%
-4453kn
Dostupno
SKU
Madrac ORIGINAL LUX 30 Tempur

NAPOMENA: Za vrijeme trajanja Tempur akcije od 19.09.2020 do 21.09.2020 uz kupnju madraca marke Tempur dimenzija 90 x 200 cm, 120 x 200 cm i 140 x 200 cm možete po izboru odabrati 1 jastuk marke Tempur, a uz kupnju madraca marke Tempur dimenzija 160 x 200 cm ili 180 x 200 cm možete po izboru odabrati 2 jastuka marke Tempur, tako da nam prilikom izrade narudžbe u napomenu napišete koji jastuk želite uz kupnju madraca.

Saznaj više
Više informacija
Visina 30 cm
Proizvođač Tempur
Antibakterijska navlaka Ne
Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.
Madrac ORIGINAL LUX 30 Tempur je dostupan za kupit u koracima od 1

Madrac ORIGINAL LUX 30:

Izuzetno udoban madrac ORIGINAL LUXE 30 renomiranog proizvođača Tempur obećava vam san o kojem ste oduvijek sanjali. Svjetski poznata marka kreveta kvalitete Tempur započela je svoju priču ubrzo nakon što je NASA razvila materijal koji apsorbira tlak kojem su astronauti izloženi pri polijetanju. Ovaj jedinstveni materijal - tempur usavršen je u istoimenoj kompaniji s naprednom tehnologijom prilagođenom krevetima i stvorena je autentična memorijska pjena Tempur. Potonji je poznat po optimalnom prilagođavanju tjelesnoj temperaturi i ravnomjernoj raspodjeli tjelesne težine po cijeloj površini kreveta. Madrac ORIGINAL LUXE 30 također pruža potpuno olakšanje tijelu, smanjuje neželjeno odskakivanje i okretanje te nudi udobnost koja traje duže.

Koje su najveće prednosti madraca ORIGINAL LUXE 30?

 • Jezgra kreveta sadrži 9 cm visoku potpornu bazu TEMPUR koja osigurava optimalno prilagođavanje položaju, obliku i težini vašeg tijela tijekom spavanja.
 • Središnji dio kreveta okružen je 5 cm visokim slojem napredne memorijske pjene Tempur koja pruža iznimnu udobnost tijekom spavanja.
 • Ispod jezgre nalaze se dva sloja čvrste baze kreveta visoke 8 cm, koja pruža potpunu potporu gornja dva sloja i pruža stabilnost.
 • Krevet spada u kategoriju srednje tvrdog kreveta koji osigurava miran san bez poskakivanja i okretanja.
 • Prekrivač kreveta je uklonjiv i prati se, što osigurava uvijek svježe i čisto spavanje u svim danima u godini.
 • Madrac je madrac kraljevske visine, dimenzija 30 cm. To vam olakšava ustajanje iz kreveta i posljedično oslobađa donji dio leđa i kralježnicu.
 • Na madrac ima 10 godina jamstva.

Madrac ORIGINAL LUXE 30 je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku svakom dijelu tijela pojedinačno i smanjuje pritisak na stresne dijelove tijela.
 • ... Želite spavati na madracu koji se savršeno prilagođava temperaturi, težini i položaju vašeg tijela.
 • ... Želite spavati u zdravom i čistom okruženju u sva godišnja doba.
 • ... Treba vam krevet na kojem ćete se probuditi pospani i raspoloženi.

Zašto je madrac ORIGINAL LUXE 30 toliko poseban?

Četiri različita sloja za pojačani osjećaj ugode

Izvrsno dizajniran i tehnološki napredan krevet sastoji se od četiri sloja. Oni pružaju optimalnu podršku i prilagođavanje svakom dijelu tijela pojedinačno za vrijeme spavanja. Tako će se vaše tijelo potpuno opustiti i steći novu snagu.

Mirno spavanje iz dana u dan

Tempur napredna memorijska pjena pruža povećan osjećaj ugode, vodeći do potpuno bezbrižnog i zdravog sna bez nemirnih odskakivanja i okretanja.

Dinamična podrška

Dinamička podrška sastoji se od fleksibilne ćelije sa slučajnom strukturom. Brzo reagira na pokrete i na taj način nudi ugodnije kretanje, potpunu podršku i ugodniji san.

DuraBase tehnologija

DuraBase tehnologija dugoročno podržava bazu kreveta i na taj način povećava životni vijek kreveta.

Čista svježina i dobra ventilacija

Poklopac madraca ORIGINAL LUXE 30 u potpunosti se uklanja i može se prati. Sastav madraca omogućuje dobru ventilaciju, što osigurava zdravo okruženje za spavanje u sve dane u godini.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer visine čak 30 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava kralježnicu i donji dio leđa.

10 godina jamstva

Kupnjom madraca, dobivate 10-godišnje jamstvo da će madrac zadržati najmanje 95% svoje originalne visine i oblika usprkos svakodnevnoj uporabi. Jamčimo vam izuzetan dnevni doživljaj spavanja bez promjena!

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Srodni artikli

Madrac MEDICOT
Madrac MEDICOT
Posebna cijena 1.389,99 kn Redovna cijena 2.640,00 kn
-47%
-1250kn
Madrac ORIGINAL SUPREME 21 Tempur
Madrac ORIGINAL SUPREME 21 Tempur
Posebna cijena 6.989,99 kn Redovna cijena 11.534,00 kn
-39%
-4544kn
Madrac ALOE VERA PRESTIGE
Madrac ALOE VERA PRESTIGE
Posebna cijena 1.890,00 kn Redovna cijena 3.375,00 kn
-44%
-1485kn
Madrac FIRM SUPREME 21 Tempur
Madrac FIRM SUPREME 21 Tempur
Posebna cijena 7.990,00 kn Redovna cijena 11.534,00 kn
-30%
-3544kn
Madrac COMPACT SEVEN
Madrac COMPACT SEVEN
Posebna cijena 1.889,99 kn Redovna cijena 3.063,00 kn
-38%
-1173kn
Madrac MEMO RELAX
Madrac MEMO RELAX
Posebna cijena 1.690,00 kn Redovna cijena 2.513,00 kn
-32%
-823kn
Madrac ONE HYBRID Tempur
Madrac ONE HYBRID Tempur
Posebna cijena 6.190,00 kn Redovna cijena 8.984,00 kn
-31%
-2794kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje