Madrac PERFECT SLEEPER ELITE

SKU
143-Madrac PERFECT SLEEPER ELITE
8.119,00 kn
Madrac PERFECT SLEEPER ELITE je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac PERFECT SLEEPER ELITE:

Gotovo trećinu života provedemo spavajući i kvaliteta sna utječe na rješavanje svakodnevnih izazova.

Kao jedna od najvažnijih ljudskih potreba, dubok intenzivan san jača koncentraciju, pruža odmor tijelu, osnažuje imunitet i smanjuje stres.

Stručnjaci za san ističu važnost ulaganja u dobar i kvalitetan madrac, no prilikom izbora najvažnije podloge za tijelo morate razmišljati o puno faktora.

Zašto odabrati baš madrac PERFECT SLEEPER ELITE?

Da biste se probudili pospani i preporođeni, nabavite PERFECT SLEEPER madrac koji predstavlja visoku razinu kvalitete na polju spavanja.

Madrac je rezultat dugogodišnje suradnje s renomiranom tvrtkom SERTA koja se smatra jednim od tri najveća svjetska dobavljača madraca. Uživali ste u njihovim referencama ako ste spavali u nekom od prestižnih hotela kao što su Hilton, Marriott, palača Caesars i drugi.

Uz SERTA smo razvili i usavršili krevete tako da sada možemo predstaviti kolekciju PLATINUM koja je stvorena za vas i vašu dobrobit tijekom spavanja.

PERFECT SLEEPER madraci izrađeni su od dvije kvalitetne vrste pjene, i to VISCO i LATEX pjene. Jezgra madraca je džepni ovjes s 5 zona.

Neće više biti okretanja i bacanja i buđenja kad se partner pomakne, jer madrac nudi punu potporu, što trenutni krevet ne dopušta. Također neće više biti neugodnih kolebanja tjelesne temperature. Sve što ćete osjetiti bit će ugodan i osvježavajući zagrljaj mekog pamuka od kojeg je napravljena presvlaka.

Priuštite si kvalitetan san na kvalitetnom PERFECT SLEEPER ELITE madracu.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

  • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

  • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

  • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
  • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

  • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

  • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

  • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Više informacija
Visina 27 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac SERTA TRIBECA
Madrac SERTA TRIBECA
2.319,00 kn
Madrac KING KOIL MORPHEUS BLACK
Madrac KING KOIL MORPHEUS BLACK
Posebna cijena 1.989,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 4.725,00 kn
-57%
-2735kn
Madrac FLEX PLUS
Madrac FLEX PLUS
1.709,00 kn
Madrac GOLDLINE LOTUS DUAL
Madrac GOLDLINE LOTUS DUAL
Posebna cijena 2.791,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 3.489,00 kn
-20%
-698kn
MADRAC HILKER GLAMOUR
MADRAC HILKER GLAMOUR
Posebna cijena 8.990,00 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 13.440,00 kn
-33%
-4450kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje