Madrac PREMIUM MEDITERAN

SKU
143-Madrac PREMIUM MEDITERAN
569,00 €
Madrac PREMIUM MEDITERAN je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac PREMIUM 

Sam naziv govori sve, izraz "premium" koristi se za nešto što je iznad standarda, kvalitetno, prestižno… Madrac Premium, iz morem inspirirane kolekcije Mediteran, može se pohvaliti vrhunskom presvlakom koja izrađena je od viskozne Jacquard tkanine, s pjenama najbolje kvalitete i izvandstandardne visine, od čak 36 cm. Premium ima i 5-zonsku džepićastu jezgru što znači da ima pet zona sa pojedinačnim džepićastim oprugama koje su raspoređene duž madraca kako bi pružile dodatnu potporu tijelu i smanjile pritisak na kritičnim mjestima.

Prednosti 5-zonskih džepičastih jezgri:

  1. Prilagođena potpora - 5 opružnih zona pružaju različite razine čvrstoće i potpore različitim dijelovima tijela, omogućujući bolju raspodjelu tjelesne težine.
  2. Smanjenje prijenosa pokreta - pojedinačne džepičaste opruge mogu se prilagoditi pokretima tijela, što može smanjiti prijenos pokreta s jednog dijela madraca na drugi, što može pružiti mirniji san za parove.
  3. Prilagodljivost tijelu - 5-zonske džepičaste jezgre mogu se prilagoditi različitim dijelovima tijela, što može pružiti bolju potporu i udobnost tijekom spavanja.
  4. Izdržljivost - 5-zonske opruge izrađene su od kvalitetnih opruga te su stoga vrlo izdržljive i otporne na dugotrajnu upotrebu.

Sastav pjene:

Tvrđa "duramemory" memorijska pjena naliježe na jezgru madraca. Duramemory pjena ima izvrsna svojstva amortizacije udaraca i energije, što omogućuje rasterećenje pritiska na tijelo. Osim toga, također je vrlo izdržljiv i otporan na deformacije, zbog čega pruža dugotrajnu udobnost i potporu. Proizvodi od Duramemory pjene obično su vrlo popularni među ljudima koji pate od bolova u leđima, vratu ili drugim tjelesnim bolovima jer pružaju izvrsnu potporu i ublažavanje pritiska na problematičnim područjima. Za visoku udobnost potreban je gornji sloj od 2 cm "fast memory" komforne pjene i 4 cm "soft memory" pjene, koje imaju zadatak de se što brže prilagode oblicima našeg tijela, što može pomoći u smanjenju pritiska na točke kao što su kao što su ramena, kukovi i koljena

Tkanina:

Jacquard tkanje je posebna tehnika tkanja koja omogućuje stvaranje složenih i detaljnih uzoraka na tkanini. Jacquard stroj može raditi s velikim brojem niti istovremeno i omogućuje izradu složenih uzoraka koji se ne mogu postići klasičnim metodama tkanja. Tkanine izrađene ovom tehnikom obično su vrlo izdržljive i imaju iznimno dug vijek trajanja. Tkanina od viskoznog damasta meka je i svilenkasta na dodir, s karakterističnom sjajnom površinom.

Sastav madraca:

  • 5 zonska džepičasta jezgra
  • 4 cm sloj tvrde duramemory foam pjene
  • 4 cm meke "soft memory" pjene
  • 2 cm sloj ugodne "fast memory" pjene
  • viskozna Jacquard tkanina prošivena antialergijskim punjenjem od 400 g/m2

 

Više informacija
Visina
Antibakterijska navlaka Ne

Srodni artikli

Madrac SERTA ROYALTY
Madrac SERTA ROYALTY
1.011,22 €
Madrac PLATINUM
Madrac PLATINUM
399,00 €
Madrac MOON SHADOW
Madrac MOON SHADOW
Posebna cijena 399,00 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 469,00 €
-14%
-70€
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje