Madrac PRESTIGE

Posebna cijena 21.115,06 kn Redovna cijena 29.225,00 kn
-27%
-8109kn
Dostupno
SKU
Madrac PRESTIGE
Više informacija
Visina
Proizvođač Hilker
Antibakterijska navlaka Ne
Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.
Madrac PRESTIGE je dostupan za kupit u koracima od 1

Madrac PRESTIGE:

Madraci njemačkog proizvođača Hilker mogu se pohvaliti više od stoljetne tradicije, kvalitetne izrade i moderne tehnologije. Osim toga, svi se proizvodi Hilker odlikuju modernim dizajnom, organskom proizvodnjom, prvoklasnom kvalitetom i izuzetnom pouzdanošću. Madrac PRESTIGE nudi sve navedeno i puno, puno više.

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca HILKER PRESTIGE?

 • Madrac se može pohvaliti inovativnim trostrukim ovjesom iz džepa od titana koji pruža vašem tijelu optimalnu podršku bez obzira u kojem položaju obično spavate. Struktura madraca nudi čak 20 puta više udobnosti od ostalih, klasičnih madraca.

 • Opruge su izrađene od visokokvalitetne legure titana, za koju se zna da se vezuje za negativno zračenje elektroničkih uređaja iz okoliša i tijela.

 • Madrac je obogaćen dodatnim slojem ovjesa za mikro džep FINGER TOUCH, koji je zasnovan na konceptu terapijske masaže za oslobađanje mišićne napetosti, uma i tijela.

 • Potporni madrac od 100% prirodnog lateksa nudi 7 zona tvrdoće, koje nude idealnu potporu za sve dijelove tijela zasebno (glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge, stopala).

 • Zbog kvalitetnih materijala madrac pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni. Krevet također regulira temperaturu, tako da će spavanje na njemu biti ugodno u svim godišnjim dobima.

 • Sustav FoamGuard Barrier pruža zaštitu i čvrstoću rubova madraca i povećava prostor za spavanje.

 • Viskozni premaz.

 • Kraljevska visina kreveta od čak 43 cm nudi veću udobnost i olakšava vam ustajanje iz kreveta.

HILKER PRESTIGE madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na vrhunskom krevetu.

 • ... Želite spavati na krevetu koji nudi optimalnu ergonomsku potporu cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati na krevetu, gdje možete zaboraviti na opasne učinke zračenja iz elektroničkih uređaja.

 • ... Želite spavati na optimalno prozračenom krevetu.

 • ... Želite spavati u zdravom i čistom antibakterijskom okruženju u svim godišnjim dobima.

 • ... Želite spavati na visokom krevetu što olakšava ustajanje.

Zašto je krevet HILKER PRESTIGE toliko poseban?

FINGER TOUCH mekani džepni ovjes

Ovjes s mikro-džepom madraca PRESTIGE sadrži izuzetno fleksibilne opruge izrađene od legura titana. Suspenzija se temeljila na principu terapeutske masaže, koja ima blagotvoran učinak na tijelo i um. Specifična visina opruge (60 mm) pokazala se najboljom visinom za džepni ovjes, koji nudi optimalnu potporu ujednačavanju pritisaka, u laboratorijskom ispitivanju.

100% prirodni lateks i 7 zona tvrdoće

Jastuk za madrac izrađen je od 100% prirodnog lateksa koji se dobiva za proizvodnju Hilkerovih madraca iz pomno odabranih stabala gume koja raste na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. Ovo je jedini način da se osigura optimalna kvaliteta madraca, koji nudi čak 7 zona tvrdoće. Svaka se zona prilagođava vašem tijelu i tako pruža idealan položaj za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

Zaboravite na opasno zračenje elektroničkih uređaja

Sve suspenzije mikropropuha Hilker FINGER TOUCH izrađene su od legura titana, koji je u svijetu dobro poznat po vezivanju negativnog zračenja elektroničkih uređaja u svemiru. Sada se možete oprostiti od učinaka koji na vaše tijelo ostavlja zračenje pametnih telefona, računala i televizora. Spavanjem na madracu PRESTIGE vaše će tijelo izgubiti sav negativan naboj, a istovremeno će se neutralizirati tijekom luksuznog noćnog odmora.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer u visinu mjeri 43 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Srodni artikli

Madrac ELEGANT
Madrac ELEGANT
Posebna cijena 3.989,99 kn Redovna cijena 6.475,00 kn
-38%
-2485kn
Madrac PREMIUM
Madrac PREMIUM
Posebna cijena 8.724,18 kn Redovna cijena 12.075,00 kn
-27%
-3350kn
Madrac INDULGENCE
Madrac INDULGENCE
Posebna cijena 10.489,99 kn Redovna cijena 15.260,00 kn
-31%
-4770kn
Madrac COMFORT PLUS
Madrac COMFORT PLUS
Posebna cijena 2.689,99 kn Redovna cijena 3.815,00 kn
-29%
-1125kn
Madrac CARE PLUS
Madrac CARE PLUS
Posebna cijena 4.989,99 kn Redovna cijena 6.965,00 kn
-28%
-1975kn
MADRAC GLAMOUR
MADRAC GLAMOUR
Posebna cijena 5.741,83 kn Redovna cijena 7.980,00 kn
-28%
-2238kn
Madrac LUXURY
Madrac LUXURY
Posebna cijena 20.027,70 kn Redovna cijena 27.720,00 kn
-27%
-7692kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje