Madrac SERTA ROYALTY

SKU
Madrac SERTA ROYALTY
1.011,22 €
Madrac SERTA ROYALTY je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac ROYALTY:

Svjetski poznati proizvođač luksuznih kreveta SERTA predstavlja vrhunski krevet ROYALTY koji vam pruža jedinstveno iskustvo spavanja prema standardima svjetskih lanaca vrhunskih hotela i lječilišta kao što su Hilton, Best Western, Mariott, Crown Plaza, Waldorf i Hampton.

Koje su najveće prednosti premium ROYALTY madraca?

 • Madrac se može pohvaliti s dvije vrste ovjesa: multispring i džepnim ovjesom koji nude kvalitetnu potporu cijelom tijelu.

 • Kvalitetni džepni ovjes s 5 zona koji pruža optimalnu potporu vašem tijelu.

 • Snažna struktura kutije i ojačani rubovi kreveta za maksimalno iskorištavanje prostora za spavanje.

 • Kraljevska visina madracaiznosi čak 36 cm, što nudi veću udobnost i olakšava vam ustajanje iz kreveta.

 • Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, madrac pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i plijesni.

 • Slojevi memorijske i super mekane pjene daju vašem tijelu još veću udobnost tijekom odmora, jer se savršeno prilagođavaju težini, obliku i položaju vašeg tijela.

Madrac ROYALTY pravi je izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom, srednje mekanom madracu s optimalnom ergonomskom potporom za cijelo tijelo.

 • ... Želite spavati na madracu s udobnošću koje nudi prestižni dvostruki ovjes.

 • ... Željeli biste spavati na visokom krevetu koji olakšava ustajanje.

 • ... Očekujete učinkovitu antibakterijsku zaštitu i žaštitu od grinja.

Znate li zašto je krevet ROYALTY tako poseban?

Kraljevska udobnost koju nudi dvostruki ovjes!

Madrac je obogaćen ovjesom Multispring od 14 cm. Opruge su međusobno povezane i izrađene su od nehrđajućeg čelika, što pruža dobru potporu vašem tijelu i dug životni vijek vašeg kreveta. Iznad ovjesa s više opruga nalazi se još 9 cm džepnog ovjesa!

Podršku cijelom tijelu pruža vrhunski džepni ovjes s 5 zona.

To je sustav neovisnih opruga koje su okružene džepnim premazom. Izvrsne su za potporu tijelu gdje je pritisak na madrac najveći. Na taj je način kralježnica tijekom ostatka u prirodnom položaju. Krevet je mekši u predjelu glave, vrata i ramena, a tvrđi u području trupa, jer na taj način nudi bolju potporu tijelu tijekom spavanja. Vaša kralježnica tako cijelo vrijeme održava svoj prirodni položaj, što smanjuje i sprječava pojavu bolova u kralježnici ili donjem dijelu leđa. Madrac se savršeno prilagođava tijelu u području bokova, bedara i nogu, koji posebno žele kvalitetan odmor nakon dugog dana.

Memorijska pjena i super mekana pjena: udobnost i podrška tijelu za zdraviji san

Iznad džepnog ovjesa nalaze se slojevi memorije i super mekane pjene. Memorijska pjena savršeno se prilagođava obliku, težini i položaju vašeg tijela tijekom spavanja. To smanjuje pritisak na vaše tijelo i pridonosi boljem protoku krvi ili zdravijem snu. Memorijska pjena također je izvrstan izbor za bračni krevet, jer smanjuje prijenos vibracija na partnera tijekom noćnog okretanja. Sloj super mekane pjene u međuvremenu pruža još veću udobnost, čineći spavanje na madracu ROYAL doista nebeskim iskustvom.

Maksimalno iskorišteno područje za spavanje:

Jezgra kreveta okružena je snažnom i čvrstom strukturom kutije od ruba do ruba, koja stvara maksimalan prostor za spavanje i pruža maksimalnu udobnost tijekom noćnog odmora.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer u visinu mjeri 36 cm! Kraljevska visina madraca olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Napomena: Nadmadrac je fiksan, te se ne može odvojiti od baze madraca.

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 36 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje