Madrac SENSATION SUPREME 21

SKU
Madrac SENSATION SUPREME 21
Posebna cijena 8.089,99 kn
-30%
-3589kn
Madrac SENSATION SUPREME 21 je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac SENSATION SUPREME 21:

Vrhunski madrac SENSATION SUPREME 21 proizvod je svjetski poznatog proizvođača madraca TEMPUR. Priča o Tempuru datira još iz vremena kada je NASA razvila materijal koji apsorbira pritisak kojem su astronauti izloženi tijekom polijetanja. Ovaj jedinstveni materijal - tempur usavršen je u istoimenoj kompaniji s naprednom tehnologijom prilagođenom krevetima i stvorena je autentična memorijska pjena Tempur. Potonji je poznat po optimalnom prilagođavanju tjelesnoj temperaturi i ravnomjernoj raspodjeli tjelesne težine po cijeloj površini kreveta. Tempur SENSATION SUPREME 21 madrac također se odlikuje potpuno novom tehnologijom Tempur Dynamic Support koja pruža potpunu potporu tijelu, nudi ugodnije kretanje i okretanje te omogućuje potpuno olakšanje tijela. Priuštite si ugodniji san!

Koje su najveće prednosti madraca SENSATION SUPREME 21?

 • Jezgra kreveta sadrži 4 cm visoku potpornu bazu TEMPUR koja osigurava optimalno prilagođavanje položaju, obliku i težini vašeg tijela, dok druga, također visoka 4 cm, postolje za nošenje Tempur Dynamic Support pruža ugodnije kretanje i okretanje i potpunu podršku.
 • Središnji dio kreveta na vrhu je okružen 2 cm visokim slojem memorijske pjene TEMPUR koja pruža iznimnu udobnost tijekom spavanja.
 • Ispod jezgre nalazi se sloj čvrste baze kreveta visok 11 cm, koji pruža potpunu potporu gornja dva sloja i pruža stabilnost.
 • Madrac spada u kategoriju tvrdih madraca, što osigurava rasterećenje najnapornijih točaka tijela tijekom spavanja i posljedično omogućava lakši san.
 • Prekrivač kreveta je uklonjiv i prati se, što osigurava uvijek svježe i čisto spavanje u svim danima u godini.
 • Visina madraca je 21 cm.
 • Na madrac ima 10 godina jamstva.

Madrac SENSATION SUPREME 21 je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu ergonomsku podršku svakom dijelu tijela pojedinačno i smanjuje pritisak na stresne dijelove tijela.
 • ... Želite spavati na madracu koji se prilagođava temperaturi, težini i položaju vašeg tijela.
 • ... Želite spavati u zdravom i čistom okruženju u sva godišnja doba.
 • ... Treba vam krevet na kojem ćete se probuditi pospani i raspoloženi.

Zašto je madrac SENSATION SUPREME 21 tako poseban?

Nova tehnologija dinamičke podrške - Tempur Dynamic Support

Nova tehnologija Tempur Dynamic Support sastoji se od fleksibilnog staničnog zida sa slučajnom strukturom koja nudi brzi odgovor na pokrete. Osim toga, pruža ugodnije kretanje i okretanje, kao i potpunu podršku i ugodniji san.

Čista svježina i dobra ventilacija

Poklopac madraca SENSATION SUPREME 21 u potpunosti se uklanja i može se prati. Sastav madraca omogućuje dobru ventilaciju, što osigurava zdravo okruženje za spavanje u sve dane u godini.

10 godina jamstva

Kupnjom madraca, dobivate 10-godišnje jamstvo da će madrac zadržati najmanje 95% svoje originalne visine i oblika usprkos svakodnevnoj uporabi. Jamčimo vam izuzetan dnevni doživljaj spavanja bez promjena!

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Više informacija
Visina 21 cm
Antibakterijska navlaka Ne

Srodni artikli

Madrac PERFECT DREAM
Madrac PERFECT DREAM
4.229,00 kn
Madrac SENSATION ELITE 25 Tempur - CoolTouch
Madrac SENSATION ELITE 25 Tempur - CoolTouch
Posebna cijena 10.189,99 kn
-30%
-4409kn
Madrac FIRM ELITE 25 Tempur
Madrac FIRM ELITE 25 Tempur
Posebna cijena 9.289,99 kn
-30%
-4059kn
Madrac SERTA MERCER
Madrac SERTA MERCER
5.519,00 kn
Madrac Memory Dream
Madrac Memory Dream
1.199,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje