Madrac SILVERLINE CASHMERE

SKU
143-Madrac SILVERLINE CASHMERE
5.580,00 kn
Madrac SILVERLINE CASHMERE je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Madrac SILVERLINE CASHMERE:

SilverLine je prestižna linija vrhunskih kreveta poznata po svojoj iznimnoj kvaliteti i pružaju nebesku udobnost. Madraci SilverLine dizajnirani su i proizvedeni isključivo za trgovine Harvey Norman, pa ćete ih uzalud tražiti negdje drugdje.

Madrac CASHMERE iz spomenute linije odlikuje se presvlakom od prestižnog kašmira koja osigurava da se iz dana u dan budite pospani.

Koje su najveće prednosti madraca CASHMERE?

 • Madrac se može pohvaliti 7-zonskim mikro-džepnim ovjesom s 800 opruga (1600 u dvije dimenzije), koji pruža tijelu optimalnu potporu bez obzira na položaj spavanja.

 • Madrac je obogaćen kvalitetnom strukturom kutije od elastične pjene koja donosi više mekoće i udobnosti tijekom odmora.

 • Navlaka za madrac izrađena je od vrhunske i prestižne kašmir vune koja pruža savršenu klimu za spavanje u svim godišnjim dobima.

 • Madrac se može pohvaliti antialergijskim svojstvima koja sprečavaju prodor prljavštine, grinja i sprječavaju stvaranje plijesni.

 • 4 sive ručke od Alcantare olakšavaju pomicanje madraca.

 • Madrac se može pohvaliti kraljevskom visinom, dimenzija 30 cm.

 • Madrac je zavaljen na jednoj strani.

Madrac CASHMERE pravi je izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom opružnom madracu koji nudi optimalnu potporu tijelu.

 • ... želite spavati na srednje tvrdom madracu.

 • ... Želite spavati u dobro prozračenom i čistom okruženju.

 • ... želite spavati u zdravom antialergijskom okruženju u svako godišnje doba.

 • ... Želite spavati na krevetu koji vas ljeti hladi, a zimi grije.

 • ... Cijenite vrhunske prirodne materijale koji nude dodatni osjećaj mekoće tijekom spavanja.

Zašto je madrac CASHMERE tako poseban?

Mikro džepni ovjes sa 7 zona

Vrhunski mikro-džepni džepni opružni madrac sa 7 zona CASHMERE MICROPOCKET sastoji se od samostojećih opruga obučenih u džepove. To pruža optimalnu potporu kralježnici i tijelu, dovodi do bolje kvalitete odmora i pomaže u poboljšanju vaše opće dobrobiti.

Kraljevska mekoća s dodatkom pjene

Madrac je okružen snažnom kutijicom od izuzetno mekane elastične pjene koja se savršeno prilagođava vašem tijelu i pruža mekan i ugodan san tijekom cijele noći.

Kašmir: dodir prestižne mekoće za sva godišnja doba

Madrac CASHMERE prekriven je prirodnom navlakom od kašmira, koja se smatra jednom od najprestižnijih i na dodir ugodnih vunenih tkanina svih vremena. Pokazalo se da mekoća kašmira ima blagotvoran i smirujući učinak na ljude. Kašmir nas ugodno grije zimi, a ljeti održava temperaturu, pa čak djeluje i rashlađujuće. Uz sve to, kašmir se također može pohvaliti sposobnošću provjetravanja i učinkovito se bori protiv zadržavanja vlage.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih kreveta, jer u visinu mjeri oko 30 cm! Kraljevska visina kreveta olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Deklaracija: Materijal izrade Jezgra madraca: džepićasta jezgra ojačana sa tvrdo prešanim filcem. Punjenje izrađeno od kombinacije džepićaste jezgre I profilirane visokokvalitetne pjene. Navalaka madraca izrađena od kvalitetne I udobne tkanine. Madrac se može koristiti na svim vrstama podnica bez mehanizma podizanja te na tvrdim pločama koje imaju ozračnike. Održavanje Usisavanjem i provjetravanjem. Obavezno redovno okretanje madraca. Saznaj više
Više informacija
Visina 30 cm
Proizvođač Lagea
Antibakterijska navlaka Da

Srodni artikli

Madrac PURE SILK
Madrac PURE SILK
Posebna cijena 2.890,00 kn Redovna cijena 4.954,00 kn
-41%
-2064kn
Madrac KOMFORT
Madrac KOMFORT
2.070,00 kn
Ormar GAMMA
Ormar GAMMA
Posebna cijena 3.089,99 kn Redovna cijena 3.978,00 kn
-22%
-888kn
Madrac SWITZERLAND PREMIUM PLUS
Madrac SWITZERLAND PREMIUM PLUS
Posebna cijena 6.289,99 kn Redovna cijena 9.135,00 kn
-31%
-2845kn
Garderobni ormar GRANDE 277
Garderobni ormar GRANDE 277
Posebna cijena 4.789,99 kn Redovna cijena 6.507,00 kn
-26%
-1717kn
Madrac DUAL SUPPORT
Madrac DUAL SUPPORT
Posebna cijena 1.590,00 kn Redovna cijena 2.935,00 kn
-45%
-1345kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje