Madrac SERTA SOHO HOUSE

SKU
143-Madrac SERTA SOHO HOUSE
Posebna cijena 4.958,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 5.519,00 kn
-10%
-560kn
Madrac SERTA SOHO HOUSE je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Madrac SOHO HOUSE:

Madrac SOHO HOUSE izradila je svjetski poznata tvrtka SERTA, koja je jedan od vodećih proizvođača na polju luksuznih dodataka za spavanje. Od 1931. godine Serta pruža optimalan san milijunima ljudi širom svijeta. Ako ste ikad prenoćili u hotelima Hilton, Marriott ili Caesars Palace, mogli ste iskusiti vrhunsku kvalitetu i udobnost koje nude madraci Serta.

Madrac SOHO HOUSE nimalo je niži od prvorazrednog, a s novom razinom udobnosti i prikladnim sustavom ovjesa u potpunosti će se prilagoditi vašim pokretima. Poboljšajte svoj san s ergonomski dizajniranim SOHO HOUSE madracem, koji uz pravu potporu i prirodne materijale osigurava da se svaki dan dobro probudite.

Koje su najveće prednosti madraca SERTA SOHO HOUSE?

 • Jezgra madraca ima vrhunski džepni sustav ovjesa koji prilagodbom odmah reagira na pokrete vašeg tijela, a nudi i potpuno novu razinu udobnosti i optimalnu ergonomsku potporu.

 • Madrac ima poseban sloj VISCO pjene za koju se zna da postiže izvrsne rezultate u ublažavanju bolova, prevladavanju nelagode i umora.

 • Madrac se također može pohvaliti slojem pamuka koji pruža izuzetno još bolju ventilaciju madraca i dodatnu udobnost.

 • Madrac je obogaćen posebnim slojem vune koji ima izuzetnu sposobnost održavanja optimalne temperature za spavanje u svim godišnjim dobima. Vuna je zimi ugodno topla, a ljeti ima učinak hlađenja.

 • Kraljevska visina madraca iznosi čak 31 cm, što olakšava ustajanje iz kreveta.

Dušek SERTA SOHO HOUSE pravi je izbor za vas ako:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu od kvalitetnih materijala.

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu potporu cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati na madracu koji neće promijeniti oblik ni nakon godina korištenja.

 • ... Želite spavati na madracu koji se prilagođava vašem kretanju.

 • ... Želite spavati na optimalno ventiliranom madracu.

 • ... Želite spavati na visokom madracu koji olakšava ustajanje.

Zašto je madrac SERTA SOHO HOUSE tako poseban?

Optimalna podrška za cijelo tijelo

Kvalitetni džepni ovjes nudi tijelu potpunu potporu i prvoklasnu udobnost. Ovjes pruža dobru potporu kralježnici i svim ostalim dijelovima tijela.

VISCO pjena s iznimnim svojstvima udobnosti

VISCO pjena razvijena je za potrebe NASA-e 1960-ih. Nešto kasnije koristila se i u medicini jer je poznata po izvrsnim rezultatima u liječenju modrica i ublažavanju boli nakon operacije. VISCO pjena omogućuje stalnu prilagodbu svim dijelovima tijela i na taj način omogućuje bolju cirkulaciju krvi i udobnost.

Ugodna klima i ventilacija u svako godišnje doba

Uz vrhunsku potporu i udobnost, madrac pruža i izvrsnu ventilaciju zahvaljujući posebnom sloju vune. To znači ugodno i zdravo okruženje za spavanje u svim godišnjim dobima, što rezultira boljim spavanjem i dugotrajnim poboljšanjem dobrobiti.

Kraljevska visina - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer u visinu mjeri čak 31 cm! Kraljevska visina madraca olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno rasterećuje kralježnicu i donji dio leđa.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 31 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Srednje tvrdo

Srodni artikli

Madrac SERTA TRIBECA
Madrac SERTA TRIBECA
2.319,00 kn
Madrac ELITE COMFORT
Madrac ELITE COMFORT
4.409,00 kn
Madrac VITAL PLUS
Madrac VITAL PLUS
Posebna cijena 1.289,99 kn Najniža cijena u zadnjih 30 dana 1.619,00 kn
-20%
-329kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje