Madrac SPLENDID 140x200

SKU
143-105702
Posebna cijena 693,87 € Najniža cijena u zadnjih 30 dana 1.389,00 €
-50%
-695€
Nedostupno

Madrac SPLENDID:

Svjetski poznati proizvođač luksuznih kreveta SERTA predstavlja vrhunski prirodni ortopedski krevet SPLENDID ROYAL, kojim su izazvali pravu revoluciju spavanja! Krevet je stvoren od prirodnih materijala prema standardima svjetskih lanaca vrhunskih hotela i toplica.

Koje su najveće prednosti premium SPLENDID ROYAL?

 • 5-zonska džepićasta jezgra koja nudi optimalnu podršku vašem tijelu.

 • Košulja je izrađena od Visco materijala koji je razvila NASA, a koji je osjetljiv na toplinu i težinu.

 • Materijal prilagođava svoj oblik prema autonomiji i težini tijela.

 • Osigurava optimalan dotok krvi u tijelo, koji ostaje nepromijenjen čak i na dijelovima tijela koji su u kontaktu s madracem, tako da je okretanje tijekom spavanja minimalno.

SPLENDID ROYAL madrac je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... želite spavati na mekšem krevetu s optimalnom podrškom za cijelo tijelo.

 • ... sanjate da spavate na dobro prozračenom madracu koji učinkovito regulira temperaturu okruženja za spavanje.

 • ... očekujete efikasnu, antibakterijsku zaštitu i sprječavanje upada grinja.

 • ... želite miran i nesmetan san u vašem bračnom krevetu.

Znate li zašto je SPLENDID ROYAL tako poseban?

Potpuna podrška za tijelo osigurana je premium 5-zonskim džepnim ovjesom:

Krevet je mekši u glavi, vratu i ramenima, a tvrđi u trupu jer pruža bolju potporu tijelu tijekom spavanja. Vaša kralježnica tako zadržava svoj prirodni položaj, što minimizira i spriječava bolove u leđima. Madrac se također savršeno prilagođava tijelu u predjelu kukova, bedara i naposljetku nogu, koji su nakon dugog dana posebno željni kvalitetnog odmora.

Nema noćnog odmora kada spavate za dvoje:

Madrac ROYAL idealan je izbor za bračni krevet jer sprečava da partnerovi noćni pomaci utječu na čitav krevet. To je omogućeno 5-zonskom džepićastom jezgrom sa oprugama obloženim džepovima.

Bolji protok krvi u tijelu

Madrac svojom strukturom osigurava manji pritisak na madrac na tijelu i posljedično bolji protok krvi tijekom spavanja, što smanjuje neželjeno kretanje ili bacanje tijekom spavanja. To dovodi do boljeg odmora i kvalitetnijeg sna.

Obloga od visco materijala

Visco materijal koji je razvila NASA osjetljiv je na toplinu i težinu. Optimalno podržava autonomiju tijela bez otpora, podešavajući oblik prema obliku i težini tijela. Osjetljivost Visco materijala na toplinu osigurava optimalnu temperaturu madraca u odnosu na tjelesnu temperaturu.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.
 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Napomene: Prikazani/izložbeni artikl nije moguće naručiti putem web stranice, Prikazana cijena vrijedi samo za izložbeni primjerak u poslovnici.

Više informacija
Dimenzija 140x200 cm
Visina
Antibakterijska navlaka Ne
Tvrdoća madraca Mekan
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje