Madrac SERTA SWITZERLAND PREMIUM PLUS

SKU
Madrac SERTA SWITZERLAND PREMIUM PLUS
879,00 €
Madrac SERTA SWITZERLAND PREMIUM PLUS je dostupan za kupit u koracima od 1
Proizvod je dostupan na upit u svim trgovačkim centrima.

Madrac SWITZERLAND PREMIUM PLUS:

SWITZERLAND PREMIUM PLUS Madrac proizvod je svjetski poznatog proizvođača luksuznih madraca SERTA, koji od 1931. godine pruža optimalan san milionima ljudi širom svijeta. Dakle, ako ste prenoćili u hotelima Hilton, Marriott ili Caesars Palace, možete iskusiti njihovu vrhunsku kvalitetu i udobnost. Tvrtka stalno razvija nove tehnologije i druge napredne inovacije koje pomažu u poboljšanju sna, blagostanja i, posljednje, ali ne najmanje bitno, zdravlja. Otkrijte novo značenje sna!

Koje su najveće prednosti vrhunskog madraca SWITZERLAND PREMIUM PLUS?

 • Jezgra madraca sadrži 5-zonsku džepićastu jezgru, koja pruža vrhunsku izdržljivost, prvoklasnu udobnost i optimalnu podršku cijelom tijelu.

 • Navlaka madraca obogaćena je prirodnim bambusovim vlaknima kako bi se osigurala optimalna klima za spavanje tijekom cijele godine. Jedna strana madraca obogaćena je pamukom, a druga vunom, što nudi dodatnu udobnost i svježinu dok spavate. 

 • Upotreba vrhunskih, visokokvalitetnih materijala osigurava dugi vijek madraca

 • Navlaka za madrac lako se skida i može se prati, pružajući čistu i zdravu klimu za spavanje tijekom cijele godine.

 • Visina madraca iznosi čak 34 cm i olakšava vam ustajanje iz kreveta.

Madrac SWITZERLAND PREMIUM PLUS je pravi izbor za vas ukoliko:

 • ... Želite spavati na vrhunskom madracu u zagrljaju kvalitetnih materijala.

 • ... Želite spavati na madracu koji nudi optimalnu podršku vašem cijelom tijelu.

 • ... Želite spavati na visokom krevetu, što olakšava ustajanje.

 • ... Želite spavati u čistom i zdravom okruženju za spavanje tijekom cijelog dana u godini.

Zbog čega je madrac SWITZERLAND PREMIUM PLUS toliko poseban?

Optimalna podrška za cijelo tijelo

Madrac ima 5 zona tvrdoće koje vašem tijelu pružaju optimalnu potporu za točku dok vam je najpotrebnija, a ujedno pružaju beskompromisnu udobnost dok spavate.

Prirodni materijali za dodatnu mekoću i bolji san

Obložena bambusova vlakna izuzetno su ugodna na dodir. Osim mekoće prirodnih materijala, ljeti pružaju hladno i suho okruženje za spavanje, a zimi pružaju ugodan topli krevet. Dno madraca dodatno je obogaćeno vunom koja je poznata po izuzetnoj sposobnosti reguliranja temperature. Pamuk se dodaje na vrh madraca kako bi se osigurao dobar pregled madraca tijekom cijele godine.

Zdravo okruženje za spavanje

Moguće je potpuno skinuti i oprati navlaku madraca SWITZERLAND BAMBOO PLUS. To će vam omogućiti da spavate u čistom i svježem okruženju za spavanje tijekom cijele godine.

Royal Heights - lakše ustati iz kreveta

Madrac spada u kategoriju visokih madraca, jer u visinu mjeri 34 cm! Njegova kraljevska visina olakšava vam ustajanje iz kreveta i dodatno olakšava pritisak kralježnicu.

Što preporučuju stručnjaci za spavanje Harvey Norman?

 • Spavanje je zdravije ako dopustite neograničen protok zraka. Samo na taj način možemo osigurati održavanje svježine i kvalitete dugi niz godina. Stoga preporučujemo da krevet koristite s kvalitetnom podnicom.

 • Korištenjem kvlaitetne podnice osiguravamo najbolju moguću ventilaciju kreveta i, kao rezultat, spriječavamo prodor bakterija i plijesni, što šteti kvaliteti našeg sna i odmora.

Održavanje i njega madraca:

 • Kako biste produljili period upotrebe madraca, potrebno je madrac redovno okretati. Preporučujemo svakih 45 dana. Madrace koji se mogu koristiti s obje strane potrebno je okretati i vodoravno i okomito – u smjeru glava/noge i gornja/donja strana. Madrace koji imaju ušivene nadmadrace, a koji se koriste samo s jedne strane, potrebno je okretati u smjeru glava/noge.

 • Dugotrajno sjedenje na rubu madraca uzrokovat će promjene na obliku te ga treba izbjegavati.

 • Madrace ne skladištite postavljene na bočni rub, već položene po cijeloj širini/duljini.

 • Izbjegavajte postavljanje različitih podloga ili predmeta između madraca i podnice jer bi to moglo utjecati na karakteristike madraca

 • Više o održavanju i njezi madraca saznajte OVDJE

 

 NAPOMENA: Više informacija kako odabrati savršen madrac za Vas možete pronaći na našoj web stranici na linku za vodič za kupovinu madraca: https://www.harveynorman.hr/blog/vodic-za-kupovinu-madraca-sve-informacije-na-jednom-mjestu/

Sve o općim uvjetima za 90 noći testnog perioda možete pročitati OVDJE

Saznaj više
Više informacija
Visina 34 cm
Proizvođač Serta
Antibakterijska navlaka Da
Tvrdoća madraca Tvrdo
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje