Više od stoljeća njemačke tradicije.

Vrhunska kvaliteta s naglaskom na tradiciji glavna je smjernica proizvođača luksuznih madraca Hilker, čija je priča započela 1888. godine u malom njemačkom gradiću Detmoldu. Obiteljska tvrtka Hilker isprva se bavila proizvodnjom malih dizajnerskih komada namještaja, ali nešto kasnije program je obuhvaćao i proizvodnju prvoklasnih madraca koji su svoj status izvrsnosti, pouzdanosti i modernosti zadržali do danas.

Kroz četiri generacije prenošenja znanja i iskustva, Hilker je postao globalni sinonim za kraljevsku udobnost i nebeski san. Proboj među najbolje brendove na području madraca omogućio im je da svakodnevno teže tehnološkim poboljšanjima i organskoj proizvodnji. Svaki Hilker madrac izrađen je s posebnom preciznošću i pažnjom prema detaljima, što dokazuju brojne međunarodne nagrade koje je tvrtka primila za dosadašnji doprinos poboljšanju sna mnogih ljudi diljem svijeta. Odaberite Hilker, odaberite bolji san.

 
 
 
 
 

NAJBOLJA KVALITETA

EKOLOŠKA PROIZVODNJA

IZNIMNA IZDRŽLJIVOST

MODERAN DIZAJN

 
 

Tehnologije koje čine madrace Hilker:

 

7 ZONA UDOBNOSTI

Džepićasta jezgra madraca Hilker podijeljena je u 7 zona udobnosti koje osiguravaju potpuno opuštanje cijelog tijela i ergonomski ispravnu potporu. Svaka se zona savršeno prilagođava određenom obliku, ublažava napetost i pruža idealnu potporu za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

 

PRILAGOĐAVANJE TEMPERATURE

Madraci Hilker sastoje se od lateks pjene koja ima otvorenu staničnu strukturu izrađenu od milijuna sitnih, međusobno povezanih mjehurića zraka u mikroskopskoj veličini. Uz to, madraci imaju ekskluzivno dizajnirane gumbiće i otvore za prozračivanje koji također osiguravaju stalnu cirkulaciju zraka, podešavanje temperature i sprječavanje vlage.

100% PRIRODNI LATEX

Za proizvodnju Hilkerovih madraca prirodni se lateks dobiva samo od pažljivo odabranih stabala gume koje rastu na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. LATEXCO je br. 1 u svjetskoj proizvodnji prirodnog lateksa koji koristi samo visokokvalitetni prirodni lateks za proizvodnju svih vrsta jezgri madraca i madraca.

 

PODRŠKA CIJELOM TIJELU

Koncept idealne prilagodbe tijelu temeljio se na terapijskoj masaži koja ublažava napetost mišića i na taj način opušta tijelo i um.

HIPOALERGENSKO OKRUŽENJE

Prirodni lateks je ekološki prihvatljiv, biorazgradiv materijal koji pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i stvaranja plijesni. Zbog toga je pogodan i za osobe osjetljive kože.

 

POVEĆANA UDOBNOST

Opruge pronađene u madracima Hilker upola su manje od standardnih opruga u klasičnim madracima. Mikro džepnićasti ovjes stoga nudi dvostruko pokrivanje površine i tako pruža još veću udobnost.

NEUTRALIZACIJA ZRAČENJA ELEKTRONSKIH UREĐAJA

Opruge za madrace Hilker izrađene su od legure titana, koja je poznata kao vrlo dobar neutralizator negativnog zračenja elektroničkih uređaja.

 
 
 

SUSTAV DŽEPIĆASTOG OVJESA

Džepni sustav ovjesa sastoji se od izuzetno fleksibilnih opruga izrađenih od lake legure titana. Ovjes pruža potpuno prilagođavanje i potporu svim dijelovima tijela i dug životni vijek madraca.

 
 
 
 

10.000 OPRUGA

Globalna inovacija s četiri sloja mikro džepnog ovjesa koji pruža nebesku udobnost i potporu.
 

20 PUTA VIŠE UDOBNOSTI

Strukturni dizajn džepnog ovjesa na tri kata nudi 20 puta veću udobnost u usporedbi s uobičajenim madracima. Također, zbog opruga koje neovisno reagiraju na pritisak, kretnje svoga partnera osjećat ćete 3 puta manje.
 

HD SUSTAV DŽEPIĆASTIH OVJESA

U HD sustavu džepnih ovjesa opruga je postavljena na oprugu, pa jezgra takvog madraca ima veću gustoću od jezgre klasičnog madraca. To znači dvostruko veću fleksibilnost, dvostruko veću udobnost i savršeno prilagođavanje vašem tijelu.
 
 
 
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje