Hilker Banner

Više od stoljeća njemačke tradicije.

Vrhunska kvaliteta s naglaskom na tradiciju glavna je smjernica luksuznog proizvođača madraca Hilker čija je priča započela 1888. godine u malom njemačkom gradu Detmoldu. Obiteljska tvrtka Hilker u početku se bavila proizvodnjom manjih dizajnerskih komada namještaja, no nešto kasnije u program su uvrstili i proizvodnju prvoklasnih madraca koji su svoj status izvrsnosti, pouzdanosti i modernosti zadržali do danas.

Kroz četiri generacije prenošenja znanja i iskustva, Hilker je postao sinonim za kraljevsku udobnost i rajski san na globalnoj razini. Plasiranje među najbolje brendove na području madraca omogućila im je svakodnevna težnja ka tehnološkim poboljšanjima i ekološkoj proizvodnji. Svaki Hilker madrac izrađen je s posebnom preciznošću i pažnjom za detalje, što dokazuju mnoge međunarodne nagrade koje je tvrtka dobila za svoj doprinos poboljšanju sna mnogih u različitim dijelovima svijeta. Odaberite Hilker, odaberite bolji san.

MODERAN DIZAJN UZ DODIR LJUDSKE RUKE

EKOLOŠKA PROIZVODNJA

NAJBOLJA KVALITETA

IZUZETNA IZDRŽLJIVOST

Tehnologije koje izdvajaju Hilker madrace:

7 con udobja 1

7 ZONA UDOBNOSTI

Džepićasta jezgra Hilker madraca podijeljena je u 7 zona udobnosti, koje osiguravaju potpuno rasterećenje cijelog tijela i ergonomski ispravnu potporu. Pojedinačna zona savršeno se prilagođava određenom obliku, oslobađa napetosti i pruža idealnu potporu za glavu, vrat, ramena, struk, bokove, noge i stopala.

7 con udobja 2
Uravnavanje temperature

REGULACIJA TEMPERATURE

Hilker madraci imaju pjenu od lateksa koja ima strukturu otvorenih stanica sačinjenu od milijuna sićušnih, međusobno povezanih mikroskopskih mjehurića zraka. Osim toga, madraci imaju ekskluzivno dizajnirane gumbe i ventilacijske otvore koji također osiguravaju stalnu cirkulaciju zraka, podešavanje temperature i uklanjanje vlage.

100% naravni lateks

100 % PRIRODNI LATEKS

Za proizvodnju Hilker madraca prirodni lateks se dobiva samo od pomno odabranih stabala kaučuka koje rastu na plantažama u neposrednoj blizini ekvatora. Tvrtka LATEXCO je br. 1 u svjetskoj proizvodnji prirodnog lateksa, koristeći samo visokokvalitetni prirodni lateks za proizvodnju svih vrsta jezgri i nadmadraca.

Podpora celotnemu telesu

PODRŠKA CIJELOM TIJELU

Koncept idealne prilagodbe tijelu temelji se na terapeutskoj masaži koja oslobađa napetost u mišićima i na taj način osigurava opuštanje tijela i uma.

Hipoalergensko okolje

HIPOALERGIJSKO OKRUŽENJE

Prirodni lateks je ekološki prihvatljiv, biorazgradiv materijal koji pruža zdravo antibakterijsko i antialergijsko okruženje za spavanje, zaštićeno od prodora bakterija, grinja i stvaranja plijesni. Zato je pogodan i za osobe s osjetljivom kožom.

Povečano udobje

POVEĆANA UDOBNOST

Opruge koje se nalaze u Hilker madracima upola su manje od standardnih opruga u klasičnim madracima. Mikro džepićasta jezgra stoga nudi dvostruku pokrivenost površine i tako pruža još veću udobnost.

Nevtralizacija sevanja elektronskih naprav

NEUTRALIZACIJA ZRAČENJA ELEKTRONIČKIH UREĐAJA

Opruge madraca Hilker izrađene su od legure titana koja je poznata kao vrlo dobar neutralizator negativnog zračenja elektroničkih uređaja.

Sistem žepkastega vzmetenja

SUSTAV DŽEPIĆASTE JEZGRE

Sustav džepićaste jezgre sastoji se od izuzetno fleksibilnih opruga izrađenih od lake legure titana. Ovjes osigurava savršenu prilagodbu i potporu svim dijelovima tijela te dug vijek trajanja madraca.

Tehnologije 1 Tehnologije 2
10000 vzmeti

10,000 OPRUGA

Svjetska inovacija s četiri sloja mikro džepićaste jezgre koja pruža nebesku udobnost i potporu.

20-krat več udobja

20 PUTA VEĆA UDOBNOST

Strukturni dizajn džepićaste jezgre na tri razine nudi 20 puta veću udobnost u usporedbi s konvencionalnim madracima. Također osigurava do 3 puta manji osjet pokreta partnera, jer opruge neovisno reagiraju na pritisak.

Žepkasti sistem vzmetenja

HD DŽEPIĆASTA JEZGRA

Kod HD sustava džepićaste jezgre opruga je postavljena na oprugu pa jezgra takvog madraca ima veću gustoću od jezgre klasičnog madraca. To znači dvostruko veću fleksibilnost, dvostruko veću udobnost i savršeno pristajanje vašem tijelu.

Logos
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje