Miš LOGITECH G402 HYPERION FURY

Posebna cijena 399,00 kn Redovna cijena 499,00 kn
-20%
-100kn
Dostupno
SKU
143-122222
Više informacija
Boja
Proizvođač Logitech
Rezolucija 240-4000 dpi
Sučelje USB
Bežični Ne
Garancija 2 godine
Miš LOGITECH G402 HYPERION FURY je dostupan za kupit u koracima od 1
Miš LOGITECH G402 HYPERION FURY
 
Logitech žični miš Hyperion Fury je ultra brzi miš koji je namijenjen igrama pucačine. Odlikuje ga brzina slanja od 1 milisekunde što garantira da su sve vaše naredbe izvedene u najkraćem vremenu.
tekst
Opremljen je s Logitech senzorskim tehnologijama Fusion Engine i Delta Zero. Fusion Engine tehnologija, omogućava pouzdano i precizno praćenje brzinama 12 m/s, jer ju goni 32-bitni pridruženi procesor ARM. U kombinaciji s Delta Zero tehnologijom, mjeračem ubrzanja i žiroskopom, se brine da je miš sposoban pratiti toliko brzo, koliko brzo ga korisnik može pomicati. Brzom pomicanju pripomažu i lagani materijali te klizači s niskim trenjem, koji nude maksimalnu mjeru udobnosti.
tekst
Delta Zero tehnologija se brine za preciznost bez premca. Možete dostupati do 4 DPI postavke koje omogućavaju do piksela precizne promjene. Korištenjem Logitech programske opreme možete instalirati i 5 DPI postavku te iskustvo igranja u potpunosti prilagoditi svojim željama. S prebacivanjem tih postavki je miš sposoban preskočiti između 4000 DPI i 240 DPI, te vam time garantira uspješnost i učinkovitost.
tekst
Igrači miš Hyperion Fury ima 8 programabilnih gumba kojima je s Logitech programskom opremom jednostavno dodavati bilo koju funkciju – od kompleksne, do posve jednostavne samo jednim stiskom. Za osiguravanje najveće brzine i dostupnosti možete vašu konfiguraciju spremiti na preuzetu memoriju.
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje