Mobitel CUBOT J3 DS

Nedostupno
SKU
Mobitel CUBOT J3 DS
Više informacija
Proizvođač Cubot
Operacijski sustav Android GO
Prednja kamera 5 MP
Stražnja kamera 8 MP
Dual SIM Da
RAM 1 GB
Interna memorija 16 GB
Baterija 2000 mAh
Garancija 2 godine

Cubot J3 Dual SIM: crni

 

Cubot J3 je kineski mobitel koji svakako nije još jedan od onih kineskih proizvoda koji niša ne vrijede. Novi Cubot J3 je stigao i ne sumnjamo da će vas oduševiti. Osim što je nebesko plave boje, on i nebeski odlično radi! Cubot J3 radi na Android Go operativnom sustavu - posebnoj inačici Android Oreo OS-a koji je posebno prilagođen nešto hardverski slabijim mobilnim uređajima.

Ovo je mobilni uređaj za sve one koji žele biti u koraku s najnovijim trendovima, žele nešto pouzdano, a s druge strane sve to žele za nešto manju cijenu.

Cubot J3 zasigurno donosi brojne funkcije u malom pakiranju. Cubot ima elegantno zaobljeno kućište, dolazi s 5 inčnim IPS LCDekranom, rezolucije 960 x 480 px s najboljim omjerom zaslona 18:9. Zašto je ovaj omjer tolika prednost? Jer zbog njega dobivate veću površinu ekrana, možete ga ugodnije koristiti od klasičnih mobitela, ima mnogo manji okvir oko ekrana zbog čega ćete imati bolji doživljaj igranja videoigara.

Cubot J3 svoju energiju crpi iz baterije kapaciteta 2000 mAh koja se začudo može izvaditi! Kad smo već kod čuda, Cubot J3 podržava prepoznavanje lica na prednjoj kameri pomoći kojeg možete otključati i mobitel! Ovo je vjerojatno jedan od rijetkih mobilnih uređaja koji podržava ovu opciju, a jeftinijeg je cjenovnog ranga.

Cubot J3 ima glavnu kameru rezolucije 8 MP i sekundarnu rezolucije 5 MP! Omogućen je autofokus, snimanje panorame, HDR, ima funkciju detekcije lica, fokus na dodir i LED bljeskalicu.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje