Mobitel SAMSUNG GALAXY A40

SKU
Mobitel SAMSUNG GALAXY A40

Gledajte svijet na svome zaslonu

5,9-inčni Infinity-U zaslon na Galaxy A40 uređaju omogućuje Vam da vidite svaki detalj na slici. Od glazbenih spotova do najnovije serije, FHD+ i Super AMOLED oživljavaju sve na zaslonu od ruba do ruba.

 

Gledajte svijet na svome zaslonu

*slike služe samo kao ilustracije.**Infinity Display: gotovo bez okvira, puno prednje staklo, zaslon od ruba do ruba.***Zaslon je dijagonalno izmjeren kao puni pravokutnik bez zaobljenih uglova.

Napravljen u prekrasnim bojama

Elegantan, tanak i lijep Galaxy A40 dizajniran je da privuče poglede. Minimalistička stražnja strana od 3D Glasstic materijala i s nježnim zaobljenim rubovima lako stane u jednu ruku. Birajte između crne, bijele, crvene ili plave nijanse i izrazite svoju osobnost.

 

Napravljen u prekrasnim bojama

Zabilježite svaki važan trenutak

Nevjerojatna dvostruka kamera na Galaxy A40 uređaju sastoji se od kamere od 16 MP (F1.7) i ultraširoke kamere od 5 MP s vidnim poljem od 123 stupnja. Može vidjeti svaku scenu baš poput ljudskog oka i zabilježiti baš svaku uspomenu.

 

Zabilježite svaki važan trenutak

*Slike služe samo kao ilustracije.

  • *Slike služe samo kao ilustracije.
  • *Slike služe samo kao ilustracije. **19 načina rada s optimizatorom scene: Hrana, osoba, cvijeće, interijer, pas, pejzaž, zelenilo, stabla, nebo, planina, plaže, zalazak sunca, obala, gradska ulica, noćni pogled, vodopad, snijeg, ptica, tekst.***Preciznost optimizatora scene može ovisiti o uvjetima snimanja, uključujući više predmeta ili osoba, nejasnoću ili pokretne objekte.

Zabilježite svoju dobru stranu

Svaki selfie mora prikazivati Vašu dobru stranu. S prednjom kamerom od 25 MP možete dobiti odlične selfije u svakom pokušaju. Kamera se fokusira tako da se pozadina blago zamućuje, a Vaše lice dolazi u prvi plan. A uz način Smart Beauty uvijek ćete biti lijepi kao slika.

 

Zabilježite svoju dobru stranu

*Image simulated for illustrative purposes.

Pokažite svoju osobnost uz AR

Galaxy A40 omogućuje Vam da izrazite svoju kreativnost na različite načine. Napravite vlastite AR emotikone koje ćete slati prijateljima. Dodajte naljepnice na svaku sliku koju snimite. Zabavite se sa svakom fotografijom uz mnoštvo filtera i pečata.

 

Pokažite svoju osobnost uz AR

*Slike služe samo kao ilustracije. **Neki pokreti i izrazi se možda ne mogu prepoznati.

Možete raditi što hoćete uz bateriju koja traje stvarno dugo

Galaxy A40 bit će tu kada Vam zaista treba. S baterijom od 3.100 mAh (uobičajeni kapacitet)*, moći ćete raditi cijeli dan, streamati filmove ili obavljati pozive. A kada se baterija isprazni, punjač Fast Charging od 15 W brzo će je napuniti.

 

Možete raditi što hoćete uz bateriju koja traje stvarno dugo

 

*Uobičajene vrijednosti ispitane u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost s obzirom na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 3.020 mAh. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim čimbenicima.

Dovoljno brz da drži korak s Vama

Otvorite aplikacije u trenu i igrajte igrice sa zahtjevnim grafikama. Galaxy A40 ima snagu i performanse da sve odradi glatko. S 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a možete pohraniti više i uživati bez prekida.

Dovoljno brz da drži korak s Vama
Više informacija
Proizvođač Samsung
Operacijski sustav Android 9 (Pie)
Prednja kamera 25 MP
Stražnja kamera 16 + 5 MP
Dual SIM Da
RAM 4 GB
Interna memorija 64 GB
Baterija 3100 mAh
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje