Mobitel SAMSUNG Galaxy Note 20 Ultra

9.999,00 kn
Dostupno
SKU
Mobitel SAMSUNG Galaxy Note 20 Ultra
Više informacija
Proizvođač Samsung
Operacijski sustav Android 10
Stražnja kamera 108 + 12 + 12 MP
Dual SIM Ne
RAM 12 GB
Interna memorija 128 GB
Baterija 4500 mAh
Garancija 2 godine
Dodajte Zaštita plus
Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.
Mobitel SAMSUNG Galaxy Note 20 Ultra je dostupan za kupit u koracima od 1

Galaxy Note 20 / Galaxy Note 20 Ultra

Prva serija proizvoda u kojoj smo spojili olovku i telefon, serija Note u Vaš džep donosi neki sasvim novi svijet. Dok se suočavamo s novim normalnim, svakodnevni život od nas zahtijeva novu vrstu uređaja. Ovo nije još jedan pametni telefon u nizu kakav poznajete. Ovo je malo računalo s paketom programa u Vašem džepu. Ovo je sljedeća razina igranja videoigara na mobilnim uređajima. Ovo je profesionalna kamera za snimanje i uređivanje 8K videozapisa.

Uz dvije veličine možete ciljati visoko ili još više.
Oba se modela mogu pohvaliti profinjenošću koja nevjerojatno udobno leži u ruci. Odaberite 6,7-inčni zaslon na modelu Galaxy Note20 ili 6,9-inčni zaslon na modelu Galaxy Note20 Ultra.3Koju god veličinu odabrali, oduševit će Vas širok prostor za rad ili ogroman zaslon za zabavu.

 

Ovo je snažan telefon koji će promijeniti način na koji se igrate i radite.
Predstavljamo novu jedinstvenu Galaxy boju: mistično brončana. Premium neutralne nijanse s teksturom poput satena koja je istovremeno i bezvremenska i u trendu.Pogled iz iznimno krupnog plana na tipku za uključivanje i isključivanje mistično brončanog uređaja Galaxy Note20 Ultra u sjeni. Dio u sjeni sve više obasjava svjetlost dok se telefon pomiče i okreće kako bismo vidjeli njegovu stražnju stranu, dok kadar videozapisa u potpunosti ne prekrije mistično brončana boja.Dynamic AMOLED 2X zaslon na uređaju Galaxy Note20 Ultra
Najsvjetliji zaslon s najjarkijim bojama ikad na pametnom telefonu donosi Vam 1500 nita svjetline za boje koje izgledaju poput stvarnih, čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti, bez umaranja Vaših očiju.

 

120 Hz - brzina osvježavanja
Osvježava se dvostruko češće za glatke kretnje i nevjerojatno brz odaziv na dodir.

 

Pretvorite bilješke u tekst, a zatim tekst u PowerPoint prezentaciju nevjerojatnom lakoćom. Od neurednih črčkarija do urednog rukopisa jednim dodirom.
Pišete li ukošeno, jednim dodirom S Pen olovke Vaš će se rukopis samoispraviti te tako očuvati čitkost i urednost Vaših bilješki. Može se pretvoriti i u tekst koji zatim možete kopirati i lijepiti. Zatim svoje bilješke izvezite u obliku PPT ili Word datoteke kako biste ih s lakoćom mogli dijeliti s drugima.

 

HyperFast brzine prijenosa podataka, kojima su još ravne jedino performanse samog uređaja.
Snažan i inteligentan procesor smješten u samom srcu uređaja Galaxy Note20 i Note20 Ultra brine se da se Vaša preuzimanja i prijenosi odvijaju onoliko brzo koliko to dopušta 5G mreža.10 Kada se nađete u blizini pristupne točke, Wi-Fi 6 tehnologija pružit će Vam brzu i sigurnu vezu, a Optimizator Wi-Fi signala maksimalno će smanjiti latenciju kako biste bez prekida mogli igrati i sudjelovati u videopozivima, čak i na veoma napučenim mjestima.

 

PROFESIONALNI VIDEOZAPIS - I dalje se jedini možemo pohvaliti najvišom rezolucijom snimanja videozapisa na pametnim telefonima ikada.
8K videozapisi donose Vam iznimno jasne snimke uz nevjerojatan prikaz detalja, a profesionalne kontrole daju Vam moć da budete kreativni u stvarnom vremenu tako da snimke možete uređivati dok su još u kameri. Snimajte akcijske scene pri brzini od 120 fps ili iz snimke izdvojite samo glasove s pomoću Bluetooth mikrofona. Na kraju svemu dodajte još i završni dodir uređivanjem videozapisa već na samom telefonu.

 

INTELIGENTNA BATERIJA KOJA TRAJE CIJELI DAN - Potpuno ga napunite ujutro i neće Vas iznevjeriti cijelu noć
Galaxy Note20 i Note20 Ultra opremljeni su inteligentnim baterijama (uobičajenoga) kapaciteta 4300 i 4500 mAh, koje učinkovito upravljaju potrošnjom energije, tako da se možete družiti i tijekom cijeloga radnog dana i na zabavi do dugo u noć. Sada u svojim rukama nemate samo vrhunsku tehnologiju svjetske klase - već i dovoljno energije da sve to traje, i traje.

 

Kao da baterija cjelodnevnog trajanja nije bila dovoljna, Galaxy Note20 i Note20 Ultra sada Vam pružaju mogućnost brzog punjenja uz 25W iznimno brzi punjač koji dolazi u pakiranju.18 Bez energije svakako možete ostati, no sad više ne zadugo.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje