Mobitel SAMSUNG Galaxy S20 FE

4.999,00 kn
Dostupno
SKU
143-Mobitel SAMSUNG Galaxy S20 FE
Više informacija
Proizvođač Samsung
Operacijski sustav Android 10
Prednja kamera 32 MP
Stražnja kamera 12 + 8 + 12 MP
Dual SIM Ne
RAM 6 GB
Interna memorija 128 GB
Baterija 4500 mAh
Garancija 2 godine
Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.
Mobitel SAMSUNG Galaxy S20 FE je dostupan za kupit u koracima od 1

Ovo je telefon za ljude koji žele sve. Slušali smo Vas, korisnike, a ono što smo stvorili je telefon koji ostavlja kompromis iza sebe. Ovo je telefon stvoren po mjeri za sve tipove obožavatelja. Bez obzira jeste li ljubitelj fotografije, igranja igara ili ispunjavate svoje profile svime što Vas nadahnjuje, složili smo vrhunsku kombinaciju S20 inovacija. Ovo je telefon koji Vam daje ono što želite, da radite više onoga što volite.

Ovo je Galaxy S20 FE.

 

Nijanse na koje bi i duga bila ljubomorna

Telefon vam je gotovo uvijek u rukama i stoga treba biti besprijekoran dodatak vašem stilu. Izaberite između širokog raspona modernih nijansi s elegantnim mat premazom, od hrabrih i odvažnih do suptilnih i klasičnih.

 

Sve oči uprte u Infinity-O zaslon

Unaprijedite svoju perspektivu. 6,5 FHD Infinity-O zaslon jedva ima jedva primjetne okvire koji okružuju ravne rubove i super mali otvor za kameru. Znači još impresivniji zaslon koji Vaše igranje.

Galaxy S20 FE uređaj s fotografijom surfera na zaslonu koja pokazuje interaktivnost Infinity-O zaslona.

 

Profesionalna trostruka kamera

Tri kamere na stražnjoj strani omogućuju Vam da s lakoćom snimite onaj profesionalni #nofilter snimak. Uokvirite scenu širokokutnom kamerom, a zatim širite iznimno širokokutnom kamerom ili povećajte pomoću 3x optičkog zuma na telefoto kameri.

 

Krenite iz gužve u prvi red

Ostvarite VIP pristup - 30X Space Zoom omogućuje Vam zumiranje s jedne strane sobe na drugu. Kombinacija 3x optičkog zuma i 30x zuma super rezolucije omogućuje Vam snimanje scene izbliza, a da se ne pomaknete s mjesta.

Naš najveći dual pixel senzor za živopisne i jasne noćne fotografije

S većim pikselima i poboljšanom AI tehnologijom kamere, stražnja kamera na Galaxy S20 FE uređaju se prilagođava propuštanju svjetla čak i kada je mrak tako da Vaše snimke budu detaljne i živopisne. Također snima više slika odjednom, obrađujući ih u jednu jasnu noćnu fotografiju.

Žena koja sjedi na otvorenom prozoru, a u pozadini svijetli luster. Jedan kadar snimljen s Galaxy S20 FE uređajem bez noćnog načina rada, a drugi s noćnim načinom rada. Fotografija snimljena u noćnom načinu rada jasna je, detaljna i sadrži više boja od druge fotografije.

 

Okinete jednom, a dobijete brojne opcije. Sve to omogućuje umjetna inteligencija

Snimanje u jednom potezu pretvara Vas u profesionalnog stvaratelja sadržaja jednim dodirom okidača. Snimajte do 15 sekundi, a zatim pustite telefon da obavi posao. Kada završite, otvorite Galeriju kako biste otkrili razne videozapise, fotografije i još mnogo toga.

Pređite sa selfija na autoportrete

Kada postoji prednja kamera od 32MP, Vaši selfiji i video zapisi podižu se na potpuno novu razinu. Budite zvijezda snimke i uživajte u više detalja na Vašim fotografijama i videozapisima.

LTE i Wi-Fi 6 omogućuju brzi streaming

Do 2,0 Gbps LTE omogućuje Vam snažne brzine prijenosa podataka, dok vas Wi-Fi 6 povezuje sigurno i s malim kašnjenjem, čak i u gužvi. Bez obzira jeste li povezani s LTE-om ili Wi-Fi-jem, možete igrati u stvarnom vremenu s malim zakašnjenjem.

Naš najuglađeniji zaslon za listanje omogućava da budete u toku sa svim svojim sadržajima

Dvostruko brži od mnogih zaslona pametnih telefona, zaslon Super AMOLED se osvježava na super glatkih 120 Hz kako bi akcija bila jasna i odgovor na dodir brz. Bilo da se samo pomičete po vremenskoj liniji ili prolazite kroz svoju galeriju, zaslon se brzo pomiče s manje zastoja.

Cjelodnevna inteligentna baterija tako da možete satima igrati

Živite svoj život ne brinući gdje možete priključiti svoj telefon. Baterija od 4500 mAh (uobičajeno) daje Vašem telefonu dovoljno snage da preživi Vaš dan, a dovoljno je inteligentan da sačuva energije za vrijeme kad Vam je zaista potreban.

Telefon koji misli brže od od najbržeg

Iskoristite prednost brzog prijenosa podataka i sadržaja u oblaku s našom najnovijom inovacijom S20 čipseta i 6 GB RAM-a. Sve navedeno, uz poboljšani NPU podiže performanse na novu razinu, pa je prebacivanje s aplikacije na aplikaciju besprijekorno, prijenosi uživo su jasni, a Vi imate snagu koja Vam omogućava da igrate do pobjede.

Zaštita od prskanja, kišnih kapi i prašine

IP68 certifikat za otpornost na vodu i prašinu, ovaj telefon podnosi do 1,5 metara vode najviše 30 minuta. Stoga je u redu da nastavite igrati i snimati ako se Vaš telefon malo smoči.

 

 

 

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje