Multicooker RUSSELL HOBBS 28270-56

SKU
143-289222
102,06 €
Dodajte
Multicooker RUSSELL HOBBS 28270-56 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi

Good to Go višenamjensko kuhalo

Uz višenamjensko kuhalo Good To Go spremite obroke koji će svakome pružiti osjećaj pravog doma. Odaberite između 8 raznovrsnih funkcija: pečenje, prženje, sous vide, sporo kuhanje, kuhanje na pari, kuhanje riže, klasično kuhanje i održavanje hrane toplom. Kada je obrok gotov, upravljačka ploča se može skinuti pa izdržljivi lonac s kućištem od lijevanog aluminija možete odnijeti direktno na stol i poslužiti.

Sve karakteristike

8 raznovrsnih funkcija

Višenamjensko kuhalo Good to Go ima 8 raznovrsnih funkcija za pripremu ukusnih obroka koji će svakome pružiti osjećaj pravog doma. Od pečenja mesa ili sporog kuhanja složenaca, do pripreme ukusnih rižota; bez napora možete spremati različite ukusne obroke u jednoj posudi za kuhanje. Odaberite između sljedećih funkcija: pečenje, prženje, sous vide, sporo kuhanje, kuhanje na pari, kuhanje riže, klasično kuhanje i održavanje hrane toplom.

Upravljačka ploča se može skinuti

Od radne površine do stola s višenamjenskim kuhalom Good to Go. Kako se upravljačka ploča višenamjenskog kuhala može skinuti, vaš vruć, tek skuhan obrok u loncu možete odmah poslužiti na stol. Nakon što ste s užitkom pojeli svoju hranu, posudu za kuhanje možete ubaciti direktno u perilicu posuđa, radi lakšeg čišćenja.

Izdržljivo kućište od lijevanog aluminija privlačnog dizajna i estetike

Snažno, izdržljivo* kućište lonca napravljeno je od lijevanog aluminija i dizajnirano kako bi izdržalo trošenje i habanje dok ga prenosite od radne površine do stola i perilice posuđa. Zbog privlačnog dizajna i estetike, izgledat će lijepo kada zauzme središnje mjesto na blagovaonskom stolu.

Više informacija
Boja Crna
Proizvođač Russell Hobbs
Snaga 1000 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje