Namještaj

Kvalitetan namještaj u našoj ponudi pretvara vaš stan ili kuću u moderan i funkcionalan dom. Ovdje možete birati između širokog asortimana opreme i namještaja za dnevne sobe, spavaće sobe, urede ili vrt.

Možete birati između funkcionalnih i modernih sjedećih garnitura, blagovaonica i setova namještaja raznih materijala i proizvođača.

Podijelili smo našu raznoliku ponudu u praktične kategorije koje će olakšati pronalaženje savršenog komada namještaja. Ako želite promijeniti izgled i doživljaj svoga doma, zasigurno ste na pravom mjestu.


O čemu trebate voditi računa prilikom kupnje namještaja?

Najvažnija stvar o kojoj trebate voditi računa jest veličina prostora, to znači da prije kupnje namještaja morate imati spremne sve mjere. Dobra priprema prvi je korak u kreiranju savršenog doma, zato je iznimna preciznost na prvom mjestu prilikom uređenja. Precizno mjerenje posebno je važno prilikom kupnje namještaja za kuhinju i kupaonskog namještaja jer želimo da je svaki centimetar prostora kvalitetno iskorišten. Druga važna stvar svakako je količina svjetlosti jer neće isti namještaj odgovarati tamnim i svijetlim prostorima. Ako je prostor koji uređujete mračan, naš je savjet da koristite svjetliji namještaj, a možete ga začiniti pokojim detaljem u boji - ukrasnim jastučićima, atraktivnom foteljom ili slikama za zid. A ako kupujte namještaj za svjetliji prostor, imate puno više mogućnosti i možete se poigrati tamnijim namještajem, bilo da je riječ o tamnijoj sjedećoj garnituri ili komodi. Možete kombinirati tamnije drvo s crnim detaljima i time svoj dom učiniti modernim. Isto tako, vrlo je bitno želite li prije svega funkcionalan namještaj ili stilski namještaj. Naravno, moguće je postići oboje, ali ponekad ćete morati pristati na kompromise.

Pravi namještaj za željeni ugođaj

Ugođaj svakoga prostora gradi se izborom namještaja, a poseban su „šlag na tortu“ detalji koji svaki prostor mogu pretvoriti u dom. Prvo se morate zapitati kakav stil želite postići u svom dom, a izbora je mnogo. Želite li moderan industrijski stil, otkačen boho stil ili ste pak ljubitelj vječne klasike kada je u pitanju uređenje interijera. Sukladno tome birat ćete i namještaj, a u našoj ćete ponudi sigurno pronaći nešto za sebe.

Održavanje namještaja

Kategorija na koju nikako ne treba zaboraviti jest održavanje namještaja koje ovisi o samom materijalu, tj. njegovoj vrsti i kvaliteti, ali i boji. Kožne kutne garniture puno je lakše održavati od onih napravljenih od tkanine, a samim time znatno su i dugotrajnije, baš kao i namještaj od punog drveta.

Ujednačen namještaj u cijelom domu

Prilikom kupnje namještaja na umu imajte i ujednačenost – neka se vaš željeni stil proteže kroz sve prostorije. Odredite si temeljne boje i materijale, kao i boje koje ćete dodavati kako biste začinili svoj cijeli interijer. U Harvey Normanu možete pronaći široku ponudu raznolikog namještaja, od onog pojedinačnog do kompletnih kolekcija dnevnih boravaka koje će vam svakako olakšati uređenje.

Odabrano za vas

 
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje