Namještaj za dnevni boravak

Dnevni boravak centar je svakog doma i mjesto gdje provodite puno vremena. Priuštite si dnevni boravak u kojem ćete se osjećati toliko zadovoljno da će svi vaši gosti to odmah primijetiti! Izrazite svoj stil kroz široku ponudu regala za dnevni boravak, klub stolića, vitrina, komoda, stalaka za TV i regala i poličara. Bez obzira preferirate li klasiku ili moderno, uz odabir ovih kvalitetnih modela ne možete pogriješiti.

Kako odabrati namještaj za dnevni boravak?

Krenite od prostora koji ste namijenili za dnevni boravak. Tu ne mislimo samo na veličinu prostora već i na količinu svjetlosti, visinu stropova, otvoreni ili zatvoreni tlocrt itd. Veličina prostora odredit će veličinu vašeg namještaja za dnevni boravak, a količina svjetlosti i “otvorenost” prostora boju, ali i stil namještaja. Zato prije nego što krenete u kupnju namještaja za dnevni boravak, vodite računa o navedenim komponentama jer je dobar plan uvijek najbolji početak.

Definirajte svoj stil

Definirajte stil i ugođaj koji želite postići izborom namještaja i pokušajte ga se držati kako u dnevnom boravku tako i u ostatku doma. Time ćete postići ujednačen izgled, smanjiti vizualni kaos i dobiti dom kakav želite. Kod nas možete pronaći namještaj za dnevni boravak u raznim stilovima - od iznimno modernih minimalističkih komada do onih tradicionalnih. Možete pronaći i neke stilski originalne artikle po kojima će se vaš dnevni boravak sigurno razlikovati od mnoštva drugih. Uz to vodite računa da je namještaj koji kupujete kvalitetan jer nije riječ o potrošnoj robi, već investiciji koja bi vam mogla dugoročno poslužiti - komoda definitivno nije nešto što se mijenja svake godine.

Raspored namještaja u dnevnom boravku

Centar svakoga dnevnoga boravka je sjedeća garnitura - ona je nedvojbeno kraljica svih dnevnih boravaka. Nakon nje dolaze ostali komadi namještaja za dnevni boravak poput komode za TV, vitrine, fotelje itd. Ako vam dnevni boravak nema samo jednu funkciju, nego vam je ujedno radna soba ili dječji prostor za igru, pokušajte vizualno odvojiti te zone. Odvojite zonu za opuštanje od zone za rad pomoću pregrada, poličara koji će propuštati dovoljnu količinu svjetlosti ili biljaka. Možete se poslužiti i nekim drugim metodama, bitno je samo da su zone jasno definirane.

Povežite sve detaljima

Kako bi slika bila potpuna, nužni su detalji koji neće samo oživjeti prostor, nego će ga povezati u jednu skladnu cjelinu. Kombinirajte ukrasne jastučiće, slike i ostalu dekoraciju kako bi vaš dnevni boravak bio potpun. Pažnju posvetite i rasvjeti - ona je izvrsna dekoracija, a svojim svjetlom daje domu posebnu toplinu.

Pojedinačno ili u kompletu

Budite kreatori i dajte si slobodu ili si uštedite vrijeme i izaberite već gotovu kolekciju dnevnih boravaka - izbor je na vama. Gotove kolekcije namještaja za dnevni boravak dobre su jer ćete odmah dobiti sav namještaj u istom stilu pa ćete na taj način uštedjeti vrijeme, ali i živce (posebno ako niste jedni od onih koji uživaju u uređenju doma). Za sve vas koji uživate u svakom koraku prilikom uređenja doma, izbor pojedinačnog namještaja zu dnevni boravak bit će poput igre. Zaigrajte se i kombinirajte različite stilove koji će na kraju ipak djelovati kao cjelina.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje