Fotelje i taburei

Treba vam opuštanje? U odličnoj ponudi fotelja i taburea možete odabrati one koje ne samo da stilski savršeno odgovaraju svakom prostoru, već imaju i odličnu relax funkciju. Naslonite se u svoju fotelju i gledajte filmske maratone bez bolova u leđima. Fotelje su odličan odabir za sve ljubitelje čitanja, a verzije u skandinavskom stilu pružit će posebno ozračje i atmosferu za uživanje u svakoj knjizi.

Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 71

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Fotelja RIVER Titan
 2. Fotelja PONGO
  Fotelja PONGO
  190,99 €
 3. Fotelja s tabureom LICIA
 4. Kožna relax fotelja VILMA
 5. Kožna relax fotelja ARGO
 6. Tabure SENSI
  Tabure SENSI
  349,00 €
 7. Fotelja SENSI
  Fotelja SENSI
  1.329,00 €
 8. Fotelja TEDDY
  Fotelja TEDDY
  779,00 €
 9. Kožna fotelja ALBA
 10. Kožni tabure ALBA
 11. Kožni tabure TOK - Max Divani
 12. Kožna fotelja ROCKER
 13. Kožni tabure LUNA
 14. Tabure STATTON
  Tabure STATTON
  429,00 €
 15. Fotelja CITY
  Fotelja CITY
  469,00 €
 16. Fotelja ALBANY
  Fotelja ALBANY
  479,00 €
Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 71

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

Fotelje - samo vaš udoban kutak

Najudobniji i samo vaš kutak u domu je onaj u kojem se nalazi fotelja. Fotelje su naše malo utočište koje ne dijelimo ni s kim i upravo su zato toliko šarmantne. Nakon napornog radnog dana rado ćemo se ušuškati u svoju omiljenu fotelju i u miru popiti šalicu kave. Fotelja zaslužuje samo svoj dio prostora u kojem će doći do izražaja. Možete ju postaviti blizu police za knjige i tako stvoriti čitateljski kutak. Uz svoju fotelju možete postaviti lampu i klub stolić kako bi doživljaj bio potpun.

Upotpunite svoj dnevni boravak foteljama

Fotelje je lako kombinirati s ostatkom namještaja u dnevnom boravku jer je izbor vrlo širok. Možete izabrati fotelje koje stilski odgovaraju vašoj sjedećoj garnituri ili trosjedu, a možete se zaigrati pa odabrati fotelje u boji ili s izraženim uzorkom. Takve odvažne fotelje u stanju su transformirati svaki prostor i dati mu karakter. Fotelje vam pružaju mnoštvo mogućnosti i to ne samo stilskih. Ako tražite potpuno opuštanje, izaberite masažne fotelje ili fotelje s relax funkcijom. Postoji samo opasnost da se u tom slučaju nećete htjeti odvojiti od svoje fotelje.

Taburei - multifunkcionalan dodatak

Taburei često dolaze u kombinaciji s foteljama kako potporanj za noge, ali to nikako nije njihova jedina funkcija. Taburei nas oduševljavaju svojom praktičnošću i multifunkcionalnošću! U jednom malenom komadu namještaja možete dobiti stolić, dodatno sjedeće mjesto, oslonac za noge, dekorativni element, ali i dodatan prostor za pohranu. Uz to ih možete postaviti u bilo koji prostor u domu jer su lako prenosivi. Kao i kod fotelja, izbor taburea vrlo je širok pa i tu možete pokazati svoju kreativnost i dokazati kako jedan mali komad namještaja može učiniti veliku promjenu.

 

 

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje