Trosjedi

Brojne mogućnosti izbora odlična su opcija za one koji u svojoj glavi imaju kompletnu viziju svojeg savršenog dnevnog boravka. Trosjedi od tkanine, kože, umjetne kože ili njihove kombinacije uz atraktivan dizajn uklopit će se u bilo koji prostor. Unutar naše velike ponude možete pronaći i trosjede s relax funkcijom, za potpunu udobnost življenja.

Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 93

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
 1. Trosjed s madracem FILIPPO
 2. Trosjed maxi RUBRA s madracem
 3. Trosjed s madracem LIVIO
 4. Dvosjed maxi RUBRA s madracem
 5. Trosjed maxi BEBOP - Egoitaliano
 6. Dvosjed s madracem maxi LUNA - Cubo Rosso
 7. Trosjed s pomoćnim ležajem MARSEILLE
 8. Kožni relax trosjed AFFOGATO - Max Divani
 9. Trosjed s pomoćnim ležajem SALSA
 10. Trosjed s ležajem PARIZ LUX
 11. Trosjed s ležajem KOCKA
 12. Kožni trosjed SPECIALE sa bar elementom - Max Divani
 13. Trosjed SOLANO
  Trosjed SOLANO
  1.599,00 €
 14. Trosjed BOGART - Max Divani
 15. Kožni trosjed TOK - Max Divani
 16. Kožni relax trosjed SPECIALE - Max Divani
 17. Trosjed ROCKER
 18. Trosjed PATTON
  Trosjed PATTON
  1.339,00 €
 19. Kožni trosjed s madracem maxi SMART - Cubo Roso
 20. Kožni trosjed s madracem MONO
 21. Kožni trosjed s madracem ALOE
Pogledajte kao Mreža Lista

Prikaz 1-24 od 93

Stranica
proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog

 

Trosjedi - idealno mjesto za opuštanje

Uz spavaću sobu dnevni je boravak drugo mjesto u domu koje zove na opuštanje, a najdraži nam je kutak udoban trosjed na kojem se možemo izležavati i gledati svoju najdražu seriju. Trosjed je odlično rješenje za sve vas s malim dnevnim boravkom jer zauzima znatno manje mjesta od kutnih garnitura. Osim što su dobro rješenje za male dnevne boravke, dobro su rješenje i za dječje sobe - posebno trosjedi na razvlačenje. Oni će ujedno funkcionirati i kao krevet, ali i mjesto za igru i opuštanje. Trosjedi s funkcijom razvlačenja bit će dodatan ležaj u vašem domu koji će vam dobro doći kada ćete imate goste.

Praktično i stilsko rješenje za vaš dom

Trosjedi su praktični upravo zbog svoje veličine - lako ih je pomaknuti, a mogu funkcionirati i kao dodatni ležaj. Uz funkciju dodatnog ležaja, možete birati one s prostorom za pohranu što je idealno za sve one kojima mjesta za skladištenje nikada nije dosta. No to nije njihova jedina funkcija, oni su tu i da vaš dom učine ljepšim. Možete birati između mnoštvo stilova i boja kako biste svom dnevnom boravku dali sjaj kakav želite. Kod nas možete pronaći širok izbor različitih trosjeda koji će se sigurno uklopiti u vaš željeni interijer. Osim stila možete izabrati boju, materijal te odabrati dodatnu funkciju.

Kožni trosjedi ili trosjedi od tkanine?

Izbor materijala uvelike ovisi o vašim osobnim željama. Kožni trosjedi i kožne kutne garniture puno su luksuzniji odabir i vašem će dnevnom boravku dati jednu elegantnu notu. Za razliku od njih, trosjedi i garniture od tkanine ne odišu tom profinjenošću, ali odišu toplinom. Kožne je trosjede lakše održavati i puno će duže “izgledati kao novi”. Na njima ćete biti puno bezbrižniji jer ćete znati da je mrlje vrlo lako ukloniti, što nije slučaj kod trosjeda od tkanine. Najpraktičnije rješenje su oni trosjedi koji imaju perivu navlaku, posebno ako imate malu djecu.

Vodite računa o udobnosti trosjeda

Stil je bitan, ali nikako ne treba zanemariti udobnost. Trosjed je ipak mjesto na kojem ćete provoditi većinu svojih lijenih poslijepodneva, zato vam mora biti udobno.

Uživajte u svom idealnom trosjedu!