Navigacija MIO Spirit 5670 Full Europe + Adria LM

SKU
143-166026
1.299,00 kn
Nedostupno

Navigacija MIO Spirit 5670 Full Europe + Adria LM

Doživotno besplatno ažuriranje

Spirit 5670 LM ima funkciju Lifetime Map Updates, koja služi da više ne trebate brinuti za nove zemljovide i moguće promjene na cesti, jer će se uređaj sam ažurirati i tako vam uštediti dragocjeno vrijeme. Uređaj jednostavno povežite s računalom i na aplikaciji MioMore provjerite jesu li dostupna nova ažuriranja. Nove zemljovide ćete dobiti bar 4 puta godišnje.

Upozorenje na radare

Spirit 5670 LM će vas redovitim ažuriranjem upozoravati na radare i nepredviđene zasjede koje se mogu pojaviti na cesti. Uživajte u bezbrižnoj vožnji i smanjite brzinu kada vas navigacija upozori.

Ugrađen Bluetooth® za handsfree telefoniranje

Kada povežete navigaciju Spirit 5670 LM i mobilni telefon, ruke možete sigurno držati na volanu. Navigacijaće automatski prebaciti iz navigacijskog na mobilni način i omogućiti vam sigurno telefoniranje.

Predviđanje prometa i zastoja

Navigacijski uređaj Spirit 5670 LM pomaže da izbjegnete zastoje, posreduje vam svježe informacije koje se tiču puta kojim idete.

Gdje mi je auto?!

Funkcija Find My Car pomaže u slučaju da ste zaboravili gdje ste parkirali auto. Uređaj jednostavno ponesite sa sobom kada izlazite iz auta i nazad će vas dovesti sama.

Učitane karte: Europa + ADRIA route

Više informacija
Boja Hrast/smeđa
Proizvođač Mio
Dijagonala zaslona 4,3''
Rezolucija -
Doživotno ažuriranje karte Ne
Povezivost Bluetooth
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje