Obavezno nošenje maski u Harvey Norman Croatia d.o.o.

 

Dragi kupci,

 

kako bismo spriječili širenje virusa COVID-19 i na vrijeme zaustavili ponovni rast broja oboljelih, Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluku o 'nužnoj mjeri obaveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19' prema kojoj su zaposlenici u trgovačkoj djelatnosti i kupci za vrijeme boravka u prodavaonici obavezni nositi masku.

Odluka je stupila na snagu u ponedjeljak, 13.07.2020., a vrijedi za sve građane- kako za djelatnike, tako i za kupce.

Harvey Norman Croatia d.o.o. i dalje se pridržava svih propisanih pravila te naši djelatnici rade odgovorno, stvarajući sigurno okruženje za vašu kupovinu. Svi naši zaposlenici nose maske i rukavice, dezinficiraju ruke i radne površine pridržavajući se socijalnog razmaka. Dužni su svakog dana prije dolaska na posao izmjeriti tjelesnu temperaturu - u slučaju povišene temperature (više od 37°C) ili pojave bilo kojeg simptoma moraju se javiti nadređenom i ne dolaziti na posao dok se telefonski ne konzultiraju s liječnikom.

Pridržavanje propisanih mjera od velike je važnosti u ovim vremenima. Učinimo zajedno sve što možemo kako bismo skratili vrijeme trajanja epidemije i ostali zaštićeni.

Molimo Vas da prilikom ulaska u našu trgovinu stavite masku na lice kako bismo zaštitili jedni druge i sigurno kupujte! Nažalost u protivnom Vam nećemo moći dopustiti ulazak u trgovnu.

Mi smo tu za sva vaša pitanja, ali na sigurnoj udaljenosti.

Hvala vam!

 

Ostanite zdravi!

Vaš Harvey Norman Croatia d.o.o.

Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje