zatvori
Harvey Norman

Audio Video Foto

Kvaliteta zvuka, filma i slike su važni faktori koji pridonose ugodnom doživljaju pri gledanju filma i slušanju glazbe. Da bi ste što više uživali u kvalitetnoj slici i zvuku, nudimo vam raspon zabavnih uređaja kao što su televizori, Blu-ray i DVD player-i, audio sustavi i slušalice s odličnim zvukom. Nudimo Vam i digitalne fotoaparate koji će sačuvati Vaše najljepše uspomene.

 

Akcijski artikli
Fotoaparat/instant kamera FUJIFILM INSTAX MINI 8, MINION
Snimajte zabavne fotografije poput zastupnika Despicable Me s ovim Instax Mini 8 Minion instant kamerom. Filmski inspirirane silikonske hlače dodatak su ovom Instax Mini 8 Minion instant kameri radi kao zaštitni poklopac i držač. Posebno ...
SLR fotoaparat CANON EOS 750D + 18-135 IS STM 7.299,00 kn
Redovna cijena: 7.299,00 knUštedi: 729,90 knInternet cijena : 6.569,10 kn
SLR fotoaparat CANON 1300 D + 18-135 IS 5.799,00 kn
Redovna cijena: 5.799,00 knUštedi: 579,90 knInternet cijena : 5.219,10 kn
Canon EOS 1300D 18-135 IS DSLR digitalni fotoaparat i objektiv EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 1160C097AA 1160C097AA 
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.