zatvori
Harvey Norman

Perilica sušilica AEG L8WBC61S

207823
Perilica sušilica AEG L8WBC61S 5 godina garancije:1. kupovinom  u periodu od 01.02.2019. do 31.07.2019. možete ostvariti 5 godina garancije (2 godine redovne + 3 godine dodatne garancije) na proizvod uz navedene uvjete.2. Nakon ...
Perilica sušilica AEG L8WBC61S 5 godina garancije:1. kupovinom  u periodu od 01.02.2019. do 31.07.2019. možete ostvariti 5 godina garancije (2 godine redovne + 3 godine dodatne garancije) na proizvod uz navedene uvjete.2. Nakon ...

Perilica sušilica AEG L8WBC61S 

5 godina garancije:
1. kupovinom  u periodu od 01.02.2019. do 31.07.2019. možete ostvariti 5 godina garancije (2 godine redovne + 3 godine dodatne garancije) na proizvod uz navedene uvjete.
2. Nakon kupnje, izvršite online registraciju proizvoda na www.electrolux.hr, Online registraciju potrebno je obaviti najkasnije mjesec dana nakon kupnje uređaja.

3. Ako su svi navedeni uvjeti zadovoljeni i podaci ispravno ispunjeni, na vašu e-mail adresu stići će potvrda o 5 godina garancije (2 godine redovne + 3 godine dodatne garancije).

Patentirana tehnologija ÖKOMix jamči najujednačeniji proces pranja i sušenja. Za razliku od drugih uređaja, naš unaprijed miješa deterdžente i omekšivač rublja kako bi se zasebno u vodi postigla njihova najučinkovitija mješavina prije ulaska u bubanj. To znači da su prilikom dolaska do punjenja oba sredstva potpuno otopljena. Na taj se način ostvaruje učinkovitija distribucija nego u bilo kojoj perilici-sušilici na tržištu. Osigurava dopiranje do svakog vlakna i pripremu punjenja za ujednačenije sušenje. Tako da svaki dio svakog komada u kraće vrijeme dobije potpunu zaštitu. 

Naša tehnologija DualSense prilagođava temperaturu i pokrete bubnja različitim tkaninama i prilagođava programe u skladu s tim. Manja toplina i kontrola kretanja znače da možete oprati sve, od osjetljivog rublja do odjeće za slobodno vrijeme. Ciklusi pranja i sušenja nose certifikat Woolmark Blue za sigurno i jedinstveno pranje čak i vunene odjeće koja se pere na ruke. Za sportsku funkcionalnu odjeću za van postoje posebni ciklusi pranja i zaštite umjetnih tkanina radi očuvanja njihovih tekstura tijekom vremena, a posebni ciklusi sušenja djeluju kako bi vratili nepromočivost. 

PREDSTAVLJAMO ZAŠTITNIKA VAŠIH KLASIKA.
Nova kombinirana perilica s ÖKOMix tehnologijom unaprijed odvojenao miješa detedžent i omekšivač s vodom prije nego uđu u bubanj. To znači da se aktiviraju prije nego dođu do tkanine, pripremajući odjeću za najtemeljitije pranje pa čak i sušenje. Svaka nit je dosegnuta i potpuno zaštićena.
DUGOTRAJNA ZAŠTITA ZA PRANJE I SUŠENJE
Patentirana tehnologija ÖKOMix jamči najujednačeniji proces pranja i sušenja. Za razliku od drugih uređaja, naš unaprijed miješa deterdžente i omekšivač rublja kako bi se zasebno u vodi postigla njihova najučinkovitija mješavina prije ulaska u bubanj. To znači da su prilikom dolaska do punjenja oba sredstva potpuno otopljena. Na taj se način ostvaruje učinkovitija distribucija nego u bilo kojoj perilici-sušilici na tržištu. Osigurava dopiranje do svakog vlakna i pripremu punjenja za ujednačenije sušenje. Tako da svaki dio svakog komada u kraće vrijeme dobije potpunu zaštitu.
PRILAGOĐENI CIKLUSI ZA APSOLUTNU PRIKLADNOST
ProSense Technology® automatski prilagođava vrijeme pranja i sučenja prema veličini punjenja. Omogućujući prikladne i ekonomične cikluse - štedeži vrijeme, energiju i vodu - bez obzira je li punjenje malo ili veliko.
DVOSTRUKA TEHNOLOGIJA ZA OSJETLJIVU NJEGU
Naša DualSense tehnologija kroji temperaturu i pokrete bubnja prema različitim tkaninama i u skladu s tim prilagođava program. Niža toplina i kontrolirani pokreti znače da se sva odjeća, od osjetljive do one za aktivnosti na otvorenom, može pažljivo oprati u jednom koraku.
VRHUNSKI REZULTATI S MANJOM POTROŠNJOM VREMENA I ENERGIJE
Program ÖKOPower NonStop 4h/5kg osigurava najučinkovitije cikluse pranja i sušenja u najkraćem mogućem vremenu. Namijenjen da odjednom opere i osuši punjenje od 5 kg za četiri sata, predstavlja najekonomičniji do sada dostupan program na tržištu koji štedi i vrijeme i energiju.
PERITE I SUŠITE ČAK I VAŠE VUNENE PREMETE SAMO ZA RUČNO PRANJE I OSJETLJIVE PREDMETE
Ova perilica-sušilica jedini je uređaj na tržištu koji ima Woolmark Blue certifikat i za pranje i za sušenje i koja može sigurno prati i sušiti čak i najosjetljivije tkanine poput onih samo za ručno pranje.

Kapacitet pranja: 10 kg
Kapacitet sušenja: 6 kg
Maksimalna brzina okretaja: 1600 o/min
XXL ProTex bubanj
Programi: sintetika|osjetljivo|vuna +|New Outdoor|OKOPOWER (5kg/4h)|para osvježavanje|ispiranje|centrifuga/odvodnja|pamuk|pamuk ekonomično
Kondenzacijska sušilica: vlaga se kondenzira u poseban spremnik za vodu, nema potrebe za odvodom zraka
Odgoda starta
Sistem ispiranja bez pjene
Naprava za zaštitu od poplave
Child lock
Sušenje prema vremenu
Samopozicioniranje bubnja
Nožice: 4 podesive nožice
Dodatan pribor za optimalno korištenje tekućeg sredstva za pranje
Može biti smještena ispod pulta visine 85 cm.
Broj odjeljaka za sredstvo za pranje rublja: 3
Weight sensor
Opcija predpranja
Opcija pomoći uklanjanja mrlja
Opcija uštede vremena
Opcija dodatnog ispiranja
Specifikacije
Kod proizvoda (PNC) 914 605 213
Potrošnja energije za pranje, kWh 0.86
Klasa pranja A
Maksimalna brzina okretaja, o/min 1600
Preostala vlažnost, % 44
Kapacitet pranja, kg 10
Kapacitet sušenja, kg 6
Godišnja potrošnja energije 1340
Godišnja potrošnja vode 23000
Dovod vode hladna
Visina, mm 850
Širina, mm 600
Depth max, mm 660
DE_WD_FitsUnderCounter yes
Napon, V 230
Priključak napajanja, W 2200
Potreban osigurač 10
Boja bijela


Proizvođač / markaAEG
Energetski razred A
Učinak A
Godišnja potrošnja energije 0,86 kWh ciklus pranja / 6,7 kWh ciklus pranja i sušenja
Maksimalna brzina centrifugiranja1.600 okr./min
Kapacitet pranja10 kg
Kapacitet sušenja6 kg
Razina buke pranja 51 dB
Razina buke centrifugiranja77 dB
Razina buke sušenja 63 dB
Visina 85 cm
Širina60 cm
Dubina 66 cm
Garancija 24 mjeseca

Harvey Norman Zaštita Plus omogućuje vašem proizvodu dodatnu sigurnost nakon isteka osnovnog jamstva proizvođača. U prilogu smo za Vas pripremili sve što pokriva Zaštita Plus:

Električne kvarove
 
Elektronske kvarove
 
Mehaničke kvarove
 
Greške u materijalu ili izradi
 
Kvarovi nastali utjecajem prašine (čišćenje)
 
Kvarovi nastali utjecajem unutarnjeg pregrijavanja
 
Kvarovi nastali utjecajem unutarnje vlage ili kondenzacije
 
Kvarovi nastali uslijed udara groma, prenapona ili kratkog spoja
 
Zamjenu proizvoda, ukoliko se utvrdi neisplativost popravka
 
Zamjenu proizvoda ukoliko se pojave tri uzastopna kvara
 
Međunarodna pokrivenost
 
Prenosivost na novog vlasnika
 
Prijevoz / izlazak servisera
 
U slučaju da je cijena Vašeg proizvoda manja od 1500 HRK-a, uvijek će se radije zamijeniti proizvod novim
 
Neograničen broj popravaka
 
Više o Zaštiti Plus ovdje.
Povezani artikli
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.