zatvori
Harvey Norman

Kuhinjski blok NICOLE MASIV s aparatima

187329
Kuhinjski blok NICOLE 330 cm, lijeva s aparatima i pločom za kuhanje 3 + 1 (plin + struja)Kuhinja NICOLE pretvorit će pripremanje hrane u pravo zadovoljstvo. Na malo prostora smješteno je sve što suvremenom i modernom domaćinstvu ...
Redovna cijena: 29.000,00 knUštedi: 13.410,00 knInternet cijena : 15.590,00 kn
Kuhinjski blok NICOLE 330 cm, lijeva s aparatima i pločom za kuhanje 3 + 1 (plin + struja)Kuhinja NICOLE pretvorit će pripremanje hrane u pravo zadovoljstvo. Na malo prostora smješteno je sve što suvremenom i modernom domaćinstvu ...

Kuhinjski blok NICOLE 330 cm, lijeva s aparatima i pločom za kuhanje 3 + 1 (plin + struja)

Kuhinja NICOLE pretvorit će pripremanje hrane u pravo zadovoljstvo. Na malo prostora smješteno je sve što suvremenom i modernom domaćinstvu treba za okupljanje cijele obitelji i prijatelja na zajedničko druženje uz ukusnu hranu. NICOLE je kuhinja široka 3.30 metara i sastoji se od hladnjaka, perilice posuđa, pećnice, ugradne ploče, nape i sudopera (bez slavine).

Materijal izrade

Korpus, fronte: masivno drvo. PVAc ljepilo, drvene tiple d8mm, melaminska kant traka 0,3 mm, ABS kant traka 0,5mm i 1 mm. 

Poleđina HDF ploča (lesonit) 3,2 mm. 

Okov: panti, vodilice ladica, ručkice, vijak za drvo 4x16 i 4x18 mm, iver vijak 5x40mm, fah nosači, okovi za vješanje na zid, PVC nogice. 

Pećnica BEKO BIC 21002B 

Ugradbena ploča s tri plamenika + jedan struja BEKO BK HIZM64120SX 

Hladnjak BEKO RBI6301LH 

Perilica posuđa BEKO DIN 14212 

Napa Turboair Certosa IX/A/90/PB ŠIRINA 90 CM 

Dimenzije: 330 x 60 x 240 cm, meko zatvaranje, isporuka odmah. 

Napomena: Jamstvo za aparate je 2 godine.

Proizvođač / markaMobilTuri
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.