zatvori
Harvey Norman

Slušalice s mikrofonom LOGITECH H110

961618
Ponuda vrijedi do isteka zalihaSlušalice s mikrofonom LOGITECH H110Uživajte u čistom zvuku za glazbu, igre i pozive. Pouzdane stereo slušalice za svakodnevne zadatke, uključujući videopozive s obitelji ili kolegama.Mikrofon se ...
Cijena: 139,95 kn
Ponuda vrijedi do isteka zalihaSlušalice s mikrofonom LOGITECH H110Uživajte u čistom zvuku za glazbu, igre i pozive. Pouzdane stereo slušalice za svakodnevne zadatke, uključujući videopozive s obitelji ili kolegama.Mikrofon se ...

Ponuda vrijedi do isteka zaliha

Slušalice s mikrofonom LOGITECH H110

Uživajte u čistom zvuku za glazbu, igre i pozive. Pouzdane stereo slušalice za svakodnevne zadatke, uključujući videopozive s obitelji ili kolegama.

Mikrofon se može okretati za 180 ° da se nosi na lijevoj ili desnoj strani. Fleksibilni mikrofon može se postaviti za bolje snimanje glasa i smanjenje pozadinske buke. Boom se može skloniti kada ga ne koristite.

Čvrste, ali lagane stereo slušalice imaju širok raspon prilagodbi. Ultra mekani jastučići za uši pružaju sate udobnosti.

DVOSTRUKI PRIKLJUČAK

Povezuje se s računalima koja koriste odvojene 3,5 mm audio priključke za priključke za ulaz mikrofona i audioizlaz.

Proizvođač / markaLogitech
Frekvencijski raspon od20 Hz
Frekvencijski raspon do20 000 Hz
Jamstvo24 mjeseca
Povezani artikli
Pametni sat FITBIT VERSA LITE, Lilac/silver Aluminium
Cijena: 1.399,00 kn
Pametni sat FITBIT VERSA LITE, Lilac/silver AluminiumOtvorite svijet mogućnosti uz Fitbit Versa ™ Lite Edition, svestrani, svakodnevni pametni sat. Sa svim osnovnim fitness i pametnim značajkama, živopisnim bojama i jednostavnim ...
Pametni sat FITBIT VERSA LITE, White/silver Aluminium
Cijena: 1.399,00 kn
Pametni sat FITBIT VERSA LITE, White/silver AluminiumOtvorite svijet mogućnosti uz Fitbit Versa ™ Lite Edition, svestrani, svakodnevni pametni sat. Sa svim osnovnim fitness i pametnim značajkama, živopisnim bojama i jednostavnim ...
Gaming laptopi GAMES HUB
Prijenosno računalo HP OMEN 6BK66EA 11.499,00 kn
Redovna cijena: 11.499,00 knUštedi: 500,00 knInternet cijena : 10.999,00 kn
Prijenosno računalo HP OMEN 6BK66EA
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.