zatvori
Harvey Norman

E-bicikl XPLORER Sydney, Narančasti

191144
E-Bicikl XPLORER Sydney, NarančastiElektrični bicikl je vozilo budućnosti koje je dostupno sada. Iznimno je ekonomično voziti električni bicikl, jer u prosjeku 1000km vožnje košta oko 1€, a ujedno je i apsoultno sigurno za okoliš. ...
Cijena: 9.999,00 kn
E-Bicikl XPLORER Sydney, NarančastiElektrični bicikl je vozilo budućnosti koje je dostupno sada. Iznimno je ekonomično voziti električni bicikl, jer u prosjeku 1000km vožnje košta oko 1€, a ujedno je i apsoultno sigurno za okoliš. ...

E-Bicikl XPLORER Sydney, Narančasti

Električni bicikl je vozilo budućnosti koje je dostupno sada. Iznimno je ekonomično voziti električni bicikl, jer u prosjeku 1000km vožnje košta oko 1€, a ujedno je i apsoultno sigurno za okoliš. Baterija se puni preko normalne utičnice, kao i mobilni telefon. Bicikl možete voziti i bez korištenja elektrmotora, ako želite. Pogodan je za vožnju na posao, u kupnju i za rekreaciju u prirodi. Posebno je preporučen za srčane bolesnike, starije ljude i općenito ljude slabije kondicije, jer je lakši za voziti i zahtijeva manje energije.

Ime:E-Bicikl Xplorer Sydney
SKU:6816
Jamstvo:2 godine
Brand:Xplorer
Veličina kotača:20'
Motor:8FUN 26' 48V250W elektromotor
Baterija:48V13Ah Litijska baterija SAMSUNG
Punjenje:AC100V~240V 2A MAX47~63Hz
Vrijeme punjenja:5~7H
Brzina u km/h:25 km/h (u skladu s propisima EU)
Predviđena duljina vožnje sa jednim punjenjem::35-40Km samo električni pogon; 60~70Km sa PAS sustavom
Sistem:PAS 1;1 6 Magnetni inteligentni PAS sustav 5 brzina 850 LCD sa vodootpornom žicom
Kontroler:48V 21A
Okvir:20' Aluminijski okvir AL6061
Veličina okvira:17'
Veličina:17'
Gume:20×4.0 gume otporne na proklizavanje;
Kočnice opis:Disk kočnice TEKTRO
Stražnji mjenjač:vanjski 7 brzina SHIMANO
Lanac:KMC 7 brzinski lanac
Kazeta:42 zubaca  duplo pokrivenih aluminjski LASCO
Sjedalo:Gusto meko sjedalo
Volan:Aluminijski AAL6061 PROMAX
Lula volana:Preklopna aluminijska AL6061
Pedale:Velike aluminjske pedale
Cijev sjedala:Aluminijska 27.2 AL6061  ZOOM
Konfiguracija:Samo gas i bez svijetla
Certifikati:CE, RoHS
Težina:27 kg

ModelXPLORER
BojaNarančasta
Baterija35-40 km s jednim punjenjem
Težina27 kg
Jamstvo12 mjeseci
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.