zatvori
Harvey Norman

Kućanski aparati

 

Za pomoć pri obavljanju kućanskih poslova nudimo vam praktične i korisne kućanske aparate pomoću kojih ćete poslove obaviti brže, jednostavnije i lakše. Nudimo i raznovrstan izbor aparata namjenjenih osobnoj njezi.

Akcijski artikli
Zidna grijalica ELECTROLUX EM40W150 1.299,00 kn
Redovna cijena: 1.299,00 knUštedi: 300,00 knInternet cijena : 999,00 kn
Stilski način za zagrijavanje vašeg domaTopao i ugodan dom vaše je utočište kad vanjska temperatura počne padati. Zbog toga je naš metalni Electrolux HeatPanel dizajniran s vašim komforom i stilom na umu. Ravni, minimalistički ...
Usisavač DYSON DC62 ANIMAL PRO 2.999,00 kn
DC62 Animal Pro pravi je profesionalac u brzinskom čišćenju. Radi bez nepotrebnih kablova i ograničavanja u usisavanju. Posebnim nastavkom namjenjenim za uklanjanje nečistoće kućnih ljubimaca usisava i najsitnije čestice. ...
PEGLA ZA KOSU S8590 REMINGTON 699,00 kn
Redovna cijena: 699,00 knUštedi: 300,00 knInternet cijena : 399,00 kn
Do 57% više zaštite od oštećenja i lomljenja kose.* Keratin zaštitna tehnologija =sloj poboljšane keramike i Keratina te ekskluzivni senzor za zaštitu od topline Tipka za paljenje / gašenje senzora za zaštitu od topline s ...

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.