zatvori
Harvey Norman

Usisavač ELECTROLUX ZUOGREEN+

161197
Ostvarite 5 godina jamstva uz Electrolux usisavače u periodu od 15.02.2017. do 30.06.2017. uz online prijavu kupnje na https://hr.regulus-elux.eu/warranty/bikjanmar2017hr. Materijal od 70% reciklirane plastikeUltraOne Green ...
Cijena: 2.099,00 kn
Ostvarite 5 godina jamstva uz Electrolux usisavače u periodu od 15.02.2017. do 30.06.2017. uz online prijavu kupnje na https://hr.regulus-elux.eu/warranty/bikjanmar2017hr. Materijal od 70% reciklirane plastikeUltraOne Green ...

Ostvarite 5 godina jamstva uz Electrolux usisavače u periodu od 15.02.2017. do 30.06.2017. uz online prijavu kupnje na https://hr.regulus-elux.eu/warranty/bikjanmar2017hr.

Materijal od 70% reciklirane plastike
UltraOne Green omogućuje da održivo usisavanje bude stvarnost. Izrađen od 70% reciklirane plastike i 100% bez PVC-a na kraju radnog vijeka moguće ga je najmanje 92% reciklirati. Nadalje, ambalaža je izrađena od 100% recikliranog materijala.

65% niža potrošnja energije
Kada govorimo o potrošnji energije, ne postoji usporedba između novog usisivača UltraOne Green i klasičnog usisivača snage 2100 W. Jer UltraOne Green troši 65% manje energije. Samo jedan od razloga zbog kojih je UltraOne Green naš prvi usisivač energetske klase A.

Vrhunska klasa učinkovitosti čišćenja s visoko optimiziranim protokom zraka
Tajna savršenog usisavanja prašine ne leži samo u snažnom motoru, već i u velikom protoku zraka te učinkovitom AeroPro™ Silent nastavku. Od nastavka do izlaza protok zraka u usisivaču UltraOne zabrtvljen je i optimiziran za visokoučinkovito usisavanje.

Tihoća s tehnologijom Silent Air Technology™
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Silent Air Technology™ usisavajte bez da ikoga uznemiravate. UltraOne Green ima poboljšanu, tihu cijev i tih ali ipak efikasan AeroPro Extreme nastavak. Zato stvara neznatnu buku od samo 66 dB.

Superiorno upravljanje za bezbrižno čišćenje
Laganiji, lakši za upravljanje, jednostavniji za pohranjivanje. Usisavanje je sada šala. Sa sustavom Multi Room System™, 3 fleksibilne kopče za parkiranje, filtrom jednostavnim za promjenu i 12 m dugačkom cijevi UltraOne Green predstavlja užitak za upravljanje. Sadrži i filtar Allergy Plus za zdraviji dom.


Proizvođač / markaElectrolux
VrstaPodni usisavači
BojaCrna/zelena
Nastavak za podoveDa
Vrsta usisavanjaSuho
Pohranjivanje prašinevrećica za usisavač
Vrsta filteraPerivi Allergy Plus filter
Kapacitet usisavanja5 l
Radni radius12 m
Razina buke66 dB
Težina8.44 kg
Jamstvo2 god.
Povezani artikli
Usisavač DYSON DC62 ANIMAL PRO 2.999,00 kn
Redovna cijena: 2.999,00 knUštedi: 500,00 knInternet cijena : 2.499,00 kn
DC62 Animal Pro pravi je profesionalac u brzinskom čišćenju. Radi bez nepotrebnih kablova i ograničavanja u usisavanju. Posebnim nastavkom namjenjenim za uklanjanje nečistoće kućnih ljubimaca usisava i najsitnije čestice. ...
Robotski usisavač Roomba 680 3.499,00 kn
Redovna cijena: 3.499,00 knUštedi: 500,00 knInternet cijena : 2.999,00 kn
Tehnička specifikacija: Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i čvrstih površina Odgovarajuće za kućanstva s kućnim ljubimcima Novi moderan dizajn Sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt 1.0 Procesor prestižne robne marke ...

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.