zatvori
Harvey Norman

Vrećica za usisavač ELECTROLUX E201M S Bag

961367
A tko je tvoj favorit? NAVIJAJ UŽIVO, OSJETI ATMOSFERU Osvoji putovanje za dvije osobe – ulaznice, let i hotel uključeni! Trajanje nagradne igre: Od 15.09.2017. do 31.12.2017. Prijave za sudjelovanje: Do ...
Cijena: 139,00 kn
A tko je tvoj favorit? NAVIJAJ UŽIVO, OSJETI ATMOSFERU Osvoji putovanje za dvije osobe – ulaznice, let i hotel uključeni! Trajanje nagradne igre: Od 15.09.2017. do 31.12.2017. Prijave za sudjelovanje: Do ...
Nije na zalihi - Kontaktirajte nas

Mogućnost narudžbe provjerite na:
info@harveynorman.hr
ili br. tel.: 01/5566-200

A tko je tvoj favorit?

NAVIJAJ UŽIVO, OSJETI ATMOSFERU

Osvoji putovanje za dvije osobe – ulaznice, let i hotel uključeni!
Trajanje nagradne igre:
Od 15.09.2017. do 31.12.2017.
Prijave za sudjelovanje:
Do 05.01.2018.
Izvlačenje dobitnika:
Ponedjeljak 15.01.2018. Electrolux, Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb
Uvjeti:
Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji u razdoblju od 15.09.2017. do 31.12.2017. godine, u jednoj od maloprodaja koje sudjeluju u promotivnoj kampanji kupe vrećice za usisavač model E201M koji je uključen u nagradnu igru te kupnju prijave na pripadajućoj web stranici:
http://electrolux2017.contrastevent.com/croatia/
Više informacija potražite na www.electrolux.hr ili nazovite Electrolux call centar 08-24 h na 01/6323 338

Kupnju je moguće prijaviti do 05.01.2018. godine do 24:00h.
Na pripadajućoj web stranici http://electrolux2017.contrastevent.com/croatia/ kupac treba:
- priložiti sliku računa za kupljeni paket vrećica za usisavač E201M
- odgovoriti na pitanje te upisati motivaciju
- ispuniti osobne podatke
Proizvođač / markaElectrolux
Broj vrećica12 kom.
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Croatia d.o.o.