zatvori
Harvey Norman

Trosjed ELSA

154067
Trosjed ELSA svojim će se jednostavnim, no iznimno elegantnim dizajnom savršeno uklopiti u vaš prostor, bez obzira koji stil uređenja preferirate. Njegove fine linije u kombinaciji s mekanom, udobnom tkaninom oduševit će i najveće ...
Redovna cijena: 5.290,00 knUštedi: 800,00 knInternet cijena : 4.490,00 kn
Trosjed ELSA svojim će se jednostavnim, no iznimno elegantnim dizajnom savršeno uklopiti u vaš prostor, bez obzira koji stil uređenja preferirate. Njegove fine linije u kombinaciji s mekanom, udobnom tkaninom oduševit će i najveće ...

Trosjed ELSA svojim će se jednostavnim, no iznimno elegantnim dizajnom savršeno uklopiti u vaš prostor, bez obzira koji stil uređenja preferirate. Njegove fine linije u kombinaciji s mekanom, udobnom tkaninom oduševit će i najveće ljubitelje bezvremenske elegancije. Izuzetno je udoban za sjedenje, ali i za povremeno spavanje.
Sjedište trosjeda izrađeno je od cik cak opruga, leđa od bonell opruga, a pomoćni ležaj razvlači se pomoću easy opening mehanizma.

Boja: Bijelo siva / Ljubičasti jastuci

Materijal: Tkanina

Dimenzije:

  • ŠxD: 235x103 cm
  • Ležaj: 195x153 cm
ModelTrosjed
BojaBijela/bež
Širina235 cm
Dubina 103 cm
Pomoćni ležajDA
Sanduk za posteljinu Da
Povezani artikli
Trosjed GALAXY 6.783,00 kn
Redovna cijena: 6.783,00 knUštedi: 1.793,00 knInternet cijena : 4.990,00 kn
Boja: Sivo smeđaMaterijal: TkaninaDimenzije:ŠxD: 240x110 cmPomoćni ležaj: 155x200 cm
Kutna garnitura KATJA 10.773,00 kn
Redovna cijena: 10.773,00 knUštedi: 3.283,00 knInternet cijena : 7.490,00 kn
Boja: SivaMaterijal: TkaninaKut garniture: DesniDimenzije:ŠxD. 250x220 cmPomoćni ležaj: 130x215 cmVisina garniture: 90 cmNapomena: Garnitura sadrži spremnik za posteljinu, a pomoćni ležaj otvara se uz pomoć lift mehanizma. ...
Kutna garnitura KATJA 10.773,00 kn
Redovna cijena: 10.773,00 knUštedi: 3.283,00 knInternet cijena : 7.490,00 kn
Boja: SivaMaterijal: TkaninaKut garniture: LijeviDimenzije:ŠxD. 250x220 cmPomoćni ležaj: 130x215 cmVisina garniture: 90 cmNapomena: Garnitura sadrži spremnik za posteljinu, a pomoćni ležaj otvara se uz pomoć lift mehanizma. ...
Razgovarajte sada

Trebate pomoć?

Naši operateri trenutno nisu dostupni. Molimo ostavite poruku i javit će Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.