zatvori
Harvey Norman
  Trosjed RENO

Trosjed RENO

126906
Trosjed RENO pružit će vam sve što se od jednog trosjeda može očekivati! Osim što je izuzetno udoban za sjedenje, za razliku od većine drugih trosjeda, predviđen je i za svakodnevno spavanje, zahvaljujući klik klak mehanizmu i jezgri ...
Redovna cijena: 4.490,00 knUštedi: 1.500,00 knInternet cijena : 2.990,00 kn
Trosjed RENO pružit će vam sve što se od jednog trosjeda može očekivati! Osim što je izuzetno udoban za sjedenje, za razliku od većine drugih trosjeda, predviđen je i za svakodnevno spavanje, zahvaljujući klik klak mehanizmu i jezgri ...

Trosjed RENO pružit će vam sve što se od jednog trosjeda može očekivati! Osim što je izuzetno udoban za sjedenje, za razliku od većine drugih trosjeda, predviđen je i za svakodnevno spavanje, zahvaljujući klik klak mehanizmu i jezgri s Bonell oprugama. Izrađen od kvalitetne mikrofibre u jarkoj crvenoj boji, savršeno će upotpuniti vašu dnevnu sobu i u nju unijeti notu vedrine i odvažnosti.

Boja: Crvena

Materijal: Tkanina (mikrofibra)

Dimenzije:

  • ŠxD: 202x95 cm
  • Dubina sjedišta: 54 cm
  • Visina sjedišta: 43 cm
  • Visina leđa: 100 cm
  • Visina naslona: 58 cm
  • Pomoćni ležaj: 142x202 cm
BojaCrvena
MaterijalMikrotkanina
Dužina202 cm
Dubina 95 cm
Pomoćni ležajDA
Povezani artikli
Klub stolić MASTER 10.658,00 kn
Redovna cijena: 10.658,00 knUštedi: 3.168,00 knInternet cijena : 7.490,00 kn
Materijal: Masivno drvoBoja:HrastDimenzije:130x80 cmProizvođač: Devina Nais
Klub stolić ARDIGO 5.695,00 kn
Redovna cijena: 5.695,00 knUštedi: 796,00 knInternet cijena : 4.899,00 kn
Boja: Čelik i transparentnaMaterijal: Čelik i stakloDimenzije (ŠxVxD): 105x32x105 cmProizvođač: Miotto Design
Komoda GREEN WOOD 34.450,00 kn
Redovna cijena: 34.450,00 knUštedi: 6.890,00 knInternet cijena : 27.560,00 kn
Boja: HrastMaterijal: Masivno drvoDimenzije (ŠxVxD): 200x75x50 cmProizvođač: Devina Nais

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.