zatvori
Harvey Norman
  Krevet ROSE 180

Krevet ROSE 180

163824
Priuštite sebi nezaboravne trenutke odmora i opuštanja uz set krevet ROSE koji sadrži podnicu, izuzetno udoban madrac i dvije ladice za krevet. Osim svojim raskošnim i elegantnim izgledom kojim će se savršeno uklopiti u svaku spavaću ...
Redovna cijena: 13.071,00 knUštedi: 4.081,00 knInternet cijena : 8.990,00 kn
Priuštite sebi nezaboravne trenutke odmora i opuštanja uz set krevet ROSE koji sadrži podnicu, izuzetno udoban madrac i dvije ladice za krevet. Osim svojim raskošnim i elegantnim izgledom kojim će se savršeno uklopiti u svaku spavaću ...

Priuštite sebi nezaboravne trenutke odmora i opuštanja uz set krevet ROSE koji sadrži podnicu, izuzetno udoban madrac i dvije ladice za krevet. Osim svojim raskošnim i elegantnim izgledom kojim će se savršeno uklopiti u svaku spavaću sobu, osvojit će vas i svojom iznimnom funkcionalnošću i uštedom prostora.

Boja: Bež

Materijal: Tkanina

Tip madraca: Bonell opruge i PU pjena

Dimenzije:

  • Unutarnje dimenzije (ŠxD): 180x200 cm
  • Vanjske dimenzije (ŠxD): 186x213 cm
  • Visina: 70 cm
  • Visina uzglavlja: 120 cm
  • 2x ladice (unutarnje dimenzije ŠxVxD): 120x13x65 cm


Napomena: Krevet je dostupan i u drugim bojama. Za narudžbe u ostalim bojama i materijalima obratite se našim prodavačima na prodajnom mjestu.

TipTapecirani krevet
MaterijalTapecirano/tkanina
BojaBež
Dimenzije180x200 cm
PodnicaDA
Ladica za krevetDA
Povezani artikli
Madrac SPLENDID 160x200 13.800,00 kn
Redovna cijena: 13.800,00 knUštedi: 4.210,00 knInternet cijena : 9.590,00 kn
Madrac SPLENDID je izuzetno kvalitetan i udoban madrac renomiranog turskog proizvođača Yatsan. Izrađen je od 5 zonske džepićaste jezgre (503 džepića na m2), u kombinaciji s HR pjenom debljine 3 cm i memory pjenom debljine 5 cm te pojačanom ...
Madrac SPLENDID 180x200 15.375,00 kn
Redovna cijena: 15.375,00 knUštedi: 4.685,00 knInternet cijena : 10.690,00 kn
Madrac SPLENDID je izuzetno kvalitetan i udoban madrac renomiranog turskog proizvođača Yatsan. Izrađen je od 5 zonske džepićaste jezgre (503 džepića na m2), u kombinaciji s HR pjenom debljine 3 cm i memory pjenom debljine 5 cm te pojačanom ...
Krevet BOLGHERI 160 10.099,00 kn
Redovna cijena: 10.099,00 knUštedi: 1.009,00 knInternet cijena : 9.090,00 kn
Krevet BOLGHERI izuzetno je kvalitetan i elegantan krevet renomiranog proizvođača Miotto Design. Izrađen je od kvalitetne tkanine s kožnim detaljima i odlikuje se vrlo visokim uzglavljem od čak 140 cm. Krevet sadrži plinsku podiznu ...

Naša web stranica koristi kolačiće, koji se koriste za poboljšanje funkcionalnosti stranice.

Više

Upotreba kolačića na našoj web stranici

Pravna osnova

Osnova je regulirana Zakonom o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, 90/11, 133/12, 80/13, 71/14, dalje u tekstu: ZEK). Gdje su defnirana pravila vezana uz korištenje kolačića, kao i tehnologije pristupa i pohranjivanja informacija, na računalima, te mobilnoj periferiji.

Što su kolačići?

Kolačići (HTTP cookie) su jednostavne tekstualne datoteke, odgovorne za pravilno funkcioniranje internet stranice, a služe za poboljšanje iskustva korisnika.

Kolačići uobičajeno sadrže preferirani jezik ili adrese, koje se pohranjuju u vašem pregledniku, svaki puta kada posjetite određenu internet stranicu. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici, što omogućuje prikazivanje informacija prilagođenih Vašim potrebama.

Pored funkcije poboljšavanja korisničkog iskustva, namjena kolačića može biti različita. Mogu se upotrebljavati za analizu ponašanja ali i za prepoznavanje korisnika.

 

Vrste kolačića, koje koristimo na ovoj web stranici

 

1. Nužno potrebni kolačići

Takvi kolačići omogućuju korištenje bitnih komponenti, potrebnih za pravilno funkcioniranje internet stranice. Bez tih kolačića većina usluga koje koristite na web stranici, ne bi radila ispravno, kao što su: prijava, kupovina...

2. Iskustveni kolačići

Takvi kolačići prikupljaju podatke o ponašanju korisnika na internet stranici, kako bi se poboljšale komponentne iste (npr. koji se dijelovi stranice najčešće posjećuju). Ovi kolačići ne prikupljaju podatke, putem kojih se može identificirati korisnik.

3. Funkcionalni kolačići

Takvi kolačići omogućuju internet stranici pohranjivanje postavaka na vaš preglednik, kao što su jezik, regija, ime... koji pružaju napredne peronalizirane značajke. Ovi kolačići omogućuju internet stranici praćenje vaših akcija.

4. Oglasni ili ciljani kolačići

Takve kolačiće načešće koriste marketinške i socijalne mreže (treće strane), kako bi vam prikazale više ciljanih oglasa, ograničavaju ponavljanje oglasa ili mjere učinkovitost kampanje. Pomoću tih kolačića web-mjesta mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

 

Kontrola kolačića

Korištenje kolačića isključivo ovisi o vama, a uvijek ih možete ukloniti iz povijesti preglednika. Isto tako, na većini preglednika, možete isključiti opciju spremanja kolačića kroz postavke.

 

Upravitelj kolačića

Harvey Norman Zagreb d.o.o.