Otočna napa AEG DIE5961HG

SKU
143-240147
7.999,00 kn
Dodajte
Otočna napa AEG DIE5961HG je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebPo narudžbi
PulaZadnji komadi

Dizajnirana da stane iznad kuhinjskog otoka, ova otočna napa savršeno se usklađuje s vašom modernom kuhinjom. Može se pohvaliti snažnim motorom, osiguravajući učinkovite performanse, što će očistiti zrak iz kuhinje od neugodnih mirisa, koliko god velika bila kuhinja.

Upotreba bez ruku

Ova napa ima funkciju Hob2Hood, korisnu značajku koja automatski kontrolira napu i svjetla. Ostavite Hob2Hood da regulira ventilator, dok se koncentrirate na ključne trenutke koji su uključeni u to da vaše jelo bude ispravno. No ako biste radije prilagodili brzinu ventilatora, na poklopcu nape postoje i ručne kontrole.

Prednosti svjetla

Steknite prednosti LED rasvjete. Jasno i svijetlo, osvjetljenje iznad ploče je idealno za kuhanje, a uz to je i dugotrajno i energetski učinkovito.

Tehnički podatci

  • Aluminijski filtri za čišćenje koji se mogu prati: Metalni filter privlači masnoću od isparavanja, smanjuje neugodne mirise, pročišćava zrak i optimizira performanse. Filter je siguran u perilici posuđa i nikad ga nije potrebno zamijeniti.
  • Način ekstrakcije: Priključak se postavlja na kanal za odvod pare za kuhanje izvana, pružajući ugodno kuhinjsko okruženje bez mirisa kuhanja.
  • Najveća brzina recirkulacije od 290 m³ / h
  • Razina buke od 61 dB (A): Kuhinjska napa ima maksimalnu razinu buke od samo 61 dB (A) kako bi održala mirnije kuhinjsko okruženje.
  • Opcije recirkulacije ili ekstrakcije
  • Pričvršćen na strop za ugradnju u otok
Više informacija
Proizvođač AEG
Boja Inox
Širina 90 cm
Energetski razred A
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje