Ovlaživač GORENJE H50W

SKU
143-266121
699,00 kn
Dodajte
Ovlaživač GORENJE H50W je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaNa zalihi

ULTRAZVUČNA TEHNOLOGIJA

Invisible, yet powerful
Membrana u ovlaživaču zraka vibrira pomoću ultrazvuka, pomiče vodu i ispušta sitne kapljice vode sa površine. Ventilator zatim uvlači zrak i vlaži ga s kapljicama vode te ga nježno istiskuje prema gore i u vaš prostor.

Tihi rad bez svjetla

Održavanje odgovarajuće razine vlažnosti pomaže u smanjenju statičkog elektriciteta te održava grlo i nosnu šupljinu hidratiziranima. Ultrazvučni ovlaživač je u potpunosti tih pri svom radu. Sleep mode odnosno noćni režim rada ugasit će svjetla na zaslonu, a uređaj će nastaviti s radom. Ovaj uređaj odličan je za spavaće sobe, dječje sobe, vrtiće ili urede.

Aromaterapija za opuštajuću atmosferu


Dodajte nekoliko kapi mirisa za dom ili eteričnog ulja na spužvu u posudi za mirise koju možete pronaći na dnu ovlaživača, te uživajte u svim blagodatima aromaterapije. Zrak će biti svježiji, a atmosfera ugodnija što će pridonijeti vašem boljem raspoloženju i opuštenosti.

S pokazivačem razine vlažnosti


Moguće je namjestiti tri razine vlažnosti, timer, ambijentalno svjetlo, željenu vrijednost vlažnosti i noćni režim rada jednostavnim dodirom LED zaslona na upravljačkoj ploči. Poseban ugrađeni senzor pokazuje trenutnu razinu vlažnosti u sobi, čak i kada je uređaj u "Stand by" režimu.

Prirodna senzacija


Specijalna tehnologija pretvara vodu u maglicu, stvarajući jedinstvenu atmosferu u vašem domu. Ispuštena maglica je hladna što donosi prirodnu senzaciju u vaš dom, dozivajući svježinu proljetnog jutra. Ispust maglice ide do čak 210 ml/sat.

Personalizirani isput maglice


Ovlaživač proizvodi laganu umirujuću maglicu, dok 360° prilagodljivi otvor za ispust maglice zajedno s namjestivom razinom ispusta maglice omogućava u potpunosti personaliziranu uporabu uređaja.
Više informacija
Proizvođač Gorenje
Snaga 26 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje