Parna postaja BRAUN IS7286BK

SKU
143-1010355
318,40 €
Dodajte
Nedostupno

Parna postaja BRAUN IS7286BK, 2400 W, 8 bara, 650 g/min, 2 l, crna

Parna postaja CareStyle 7 Pro

Brzina pare 190 g/min, mlaz pare 650 g/min, spremnik za vodu od 2 l, sustav FastClean, obrnuta otvorena ručka, ploča za glačanje FreeGlide3D Technology, tlak 8 bara, iCare/Eco/Turbo, ProSteam, Boost 15min - crna

Novi CareStyle 7 Pro najsnažniji je sustav za glačanje na tržištu - isporučuje do 190 g/min neprekidnog ispuštanja pare zahvaljujući inovativnoj tehnologiji PowerSteam. Otkrijte novu razinu kvalitete glačanja i inovativnih značajki koje Vam omogućuju da jednostavno i brzo obavite glačanje najtvrdokornijih tkanina i nabora. CareStyle 7 Pro, Braunova najbolja i nagrađivana parna postaja, ima inovativan ergonomski dizajn uključujući mekanu ručku i Ultimate FastClean sustav koji osigurava brži i lakši postupak uklanjanja kamenca. Bez obzira na Vaša očekivanja, potrebe ili tkaninu, Vaše iskustvo glačanja postat će brže i lakše s Braun CareStyle 7 PRO parnom postajom. Za još brže glačanje, dolazi s Braunovom najboljom kliznom potplatom: prvom na svijetu FreeGlide 3D tehnologijom s EloxalPlus premazom – a također ima i pametni iMode način rada koji štiti Vašu odjeću sa sigurnom temperaturom za sve vrste tkanina. Sveukupno, CareStyle 7 PRO nudi dobitnu kombinaciju inovativnih značajki i vrhunskih performansi za brze i izvrsne rezultate glačanja.

Parni udar od 650g/min, brzina pare do 190g/min, tlak 8 bara.
Snaga: 2700 W
Tihi rad: DA
Ultimate FastClean sustav - Razvijen za optimizaciju postupka uklanjanja kamenca.
Sigurnosno automatsko isključivanje glačala - Funkcija automatskog isključivanja uređaja nakon 10 minuta nekorištenja.
Veliki uklonjivi spremnik za vodu - lako se puni, transportira i pohranjuje. Manje prekida za punjenje, što čini glačanje bržim.
Brzo zagrijavanje - ne morate dugo čekati prije početka glačanja, uređaj se zagrijava za 2 minute.
Digitalna zaštita od kapanja - nema više dosadnih mrlja od vode i curenja tijekom glačanja. Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji u seriji CareStyle, temperatura se kontrolira daleko učinkovitije nego s tradicionalnim termostatom - što da ćete provesti manje vrijeme na glačanje jer više nema dosadne vode koja izlazi iz potplate koja bi mrljala ili smočila vašu odjeću tijekom glačanja.

Eloksalna podnica 3D BackGlide

Gumbi, džepovi i manšete nikad više neće otežavati glačanje. Zahvaljujući podnici 3D BackGlide, možete si dopustiti manevre od 360°.

Tri aktivne parne zone

Precizno ispuštanje pare iz triju zona, uključujući vrh, pomaže da dosegnete najproblematičnija područja.

Spremnik vode od 2 l.

Velik spremnik u koji stane do dvije litre vode. Zahvaljujući tomu, ne morate ga svako malo puniti.

Udar pare 650 g/min, tlak pare 8 bara

Visok tlak i jak udar vlaže i glačaju nabore čak i jako zahtjevnih tkanina. Omogućavaju vertikalno glačanje.

Tehnologija iCare

Jedna temperatura primjerena za sve vrste tkanina. Ne morate više gledati etikete. Sva je vaša odjeća zaštićena od progorijevanja.

Više informacija
Proizvođač Braun
Boja Crna
Snaga 2400 W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje