Parna postaja Philips GC8942/20

SKU
143-225942
1.999,00 kn
Dodajte
Parna postaja Philips GC8942/20 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNije na zalihi
PulaZadnji komadi

Nevjerojatno lagano i snažno

Model PerfectCare Expert Plus dizajniran je za udobnost i praktičnost. Izuzetno lagan i jednostavan za rukovanje, ali sa snažnom parom za brže postizanje odličnih rezultata. Tehnologija OptimalTEMP jamči da neće biti progorijevanja na odjevnim predmetima koji se mogu glačati.

 • Tlak od maksimalno 7,5 bara
 • Dodatna količina pare do 480 g
 • Odvojivi spremnik za vodu od 1,8 l
 • Izuzetno lagano glačalo
 • Tehnologija OptimalTEMP – nije potrebno postavljanje temperature

  Glačajte sve, od svile do trapera, bez prilagođavanja temperature. Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP nije potreban regulator ili postavke temperature. Stoga više nema prethodnog razvrstavanja rublja ili čekanja da se glačalo zagrije i ohladi. Spremni ste za svaku tkaninu, bilo kada.

 • Nema progorijevanja – zajamčeno

  Zahvaljujući tehnologiji OptimalTEMP jamčimo da ovo glačalo nikada neće progorjeti nijednu tkaninu koja se može glačati. Možete ga čak ostaviti stopalom prema dolje na odjeći ili dasci za glačanje. Nema progorijevanja, nema sjaja. Zajamčeno.

  Snažna para za vrhunsko uklanjanje nabora

  Snažna, neprestana para s lakoćom savladava nabore i na najdebljim tkaninama. Gledajte kako tvrdokorni nabori nestaju kada jednom primijenite dodatnu količinu pare tamo gdje je potrebna. Ta dodatna para savršena je i za okomitu primjenu pare radi osvježavanja odjeće i zavjesa.

   

  Stopalo za glačanje SteamGlide Advanced, vrhunsko klizenje i izdržljivost

  Naše superiorno stopalo za glačanje SteamGlide Advanced glatko klizi po svim tkaninama. Njegova baza od nehrđajućeg čelika dvostruko je čvršća od aluminijske, a naš patentirani 6-slojni premaz s naprednim slojem od titanija lako klizi na svim tkaninama, pružajući najbrže rezultate.

Više informacija
Proizvođač Philips
Boja Bijela/Plava
Snaga 2100W
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje