Parna postaja TEFAL GV9820

SKU
143-287948
4.069,00 kn
Dodajte
Parna postaja TEFAL GV9820 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebZadnji komadi
PulaZadnji komadi

Tefal Pro Express Vision 

Savršena njega odjeće nikada nije bila tako laka:  parni generator Tefal Pro Express Vision pruža dovoljno snage pare za sve vaše potrebe glačanja i parenja, s poboljšanom tehnologijom za poboljšano iskustvo njege odjeće iz dana u dan.

Opremljen sustavom Smart LED Vision koji mijenja igru, svjetlo na vrhu glačala uključuje se automatski kada je glačalo u vodoravnom položaju, za savršenu vidljivost bilo gdje - u bilo kojoj sobi, bez obzira na postavljenu rasvjetu.

Ovaj inovativni sustav osigurava glatku i lakšu njegu odjeće svaki put sa savršenim rezultatima.

Pametnom dizajnu odgovaraju izuzetno snažne performanse pare: udar pare do 180 g / min, dodatni udar pare od 750 g / min za čak i najteže bore i nabore i pritisak pare do 9 bara.

Čitav niz značajki zaokružuje savršeni paket visokotlačnih generatora pare: glačanje i parenje 2 u 1 za pokrivanje duljih sesija i dotjerivanja u zadnji trenutak, Smart Steam tehnologija i još mnogo toga.

 
 • Dugotrajne perfomanse

  Ekskluzivni odvojivi sustav sakupljača kamenca sakuplja do 10 puta više čestica kamenca *, osiguravajući održavanje i dugotrajni rad bez muke. * vanjski test

   

 • Sustav protiv kapanja

  Funkcija protiv kapanja sprječava da voda kaplje i zaprlja vaše rublje, za parenje i glačanje koje čini svu vašu odjeću besprijekornom.

   

 • Automatska para

  Jednostavna savršena para: uživajte u sustavu Smart Steam, za paru koja se automatski otpušta kad započnete glačati i zaustavlja kada je glačalo u uspravnom položaju.

   

 • Kontrole na ručki

  Podesite postavke pare izravno na ručki, za iznimnu udobnost i glatko rukovanje.

   

  • Silence tehnologija

   Poboljšana tehnologija niske razine buke nudi glačalo generatora pare koje je i do dva puta tiše *, za potpunu udobnost njege odjeće. * u usporedbi s prethodnim modelima GV92 istog proizvođača

    

  • Najbrže i najlakše kliženje

   Podnica Durilium AirGlide Autoclean osigurava optimalnu difuziju pare za rezultate visoke učinkovitosti, s Autoclean oblogom kako bi vaša podnica tijekom vremena ostala bez mrlja i u savršenom stanju.

    

  • Odvojivi spremnik vode

   Odvojivi spremnik vode osigurava do 90 minuta autonomije za glačanje, lagan za punjenje. 

Više informacija
Proizvođač Tefal
Garancija 2 godine

Srodni artikli

Parna postaja PHILIPS PSG8140/80
Parna postaja PHILIPS PSG8140/80
Posebna cijena 3.599,00 kn
-10%
-400kn
PHILIPS parna postaja GC9682/80
PHILIPS parna postaja GC9682/80
Posebna cijena 2.998,99 kn
-25%
-1000kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje