Parni čistač BISSELL STEAM

SKU
143-1004080
599,00 kn
Dodajte
Parni čistač BISSELL STEAM je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebNa zalihi
PulaNije na zalihi

BISSELL SteamShot moćan je ručni parni čistač. Uklanja tvrdokornu prljavštinu i nečistoće s praktički bilo koje površine u vašem domu. Baš kao i svi ostali parni čistači BISSELL®, SteamShot vam omogućuje dubinsko čišćenje bez kemikalija, samo pomoću obične vode.

Potpuno napunjena baterija osigurava 15 minuta čišćenja, a s čistačem dolaze različiti nastavci za različite primjene. Pomoću ovog parnog čistača možete ukloniti tvrdokornu prljavštinu i nečistoće s različitih površina u svom domu: u kuhinji, kupaonici ili drugdje.


Snažna jedinica parnog čistača BISSELL Steam Shot od 1.000 W stvara tlak od 4,5 bara, a u 15 minuta čišćenja uz funkciju „para na zahtjev“ imat ćete dovoljno pare gdje god vam bude potrebna. Ovaj višenamjenski proizvod dolazi s različitim nastavcima za puno različitih zadataka.


Dolazi s nizom nastavaka za čišćenje kuhinje, kupaonice, fuga i ostalog.
Tipke za ispuštanje pare na zahtjev s ugrađenom zaštitom omogućuje vam da koristite paru gdje god je u svom domu zatrebate.
Voda se zagrije i spremna je za korištenje u roku 60 sekundi.


Čišćenje bez kemikalija – za prirodno čiste tvrde podove koristeći samo običnu vodu.
Razbijanje prljavštine i masnoća snagom pare u ručnom uređaju.
Snažna ručna parna jedinica od 1.000 W koja stvara tlak od 4,5 bara.


Uključeni alati: vrč za lijevanje vode, produžno crijevo, komplet četki u tri boje za različite namjene, koncentrirani nastavak za kutove, čistač prozora, ravni jastučić, ravna strugalica, 2 krpe za čišćenje od mikrovlakana, dodatna mlaznica

Više informacija
Proizvođač Bissell
Baterijski Ne
Garancija 2 godine
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje