Perilica posuđa GORENJE GV631E60

SKU
143-265441
3.199,00 kn
Dodajte
Perilica posuđa GORENJE GV631E60 je dostupan za kupit u koracima od 1
ZagrebPo narudžbi
PulaZadnji komadi

Čisti brzo da bi vi mogli usporiti

Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Brzi 20-minutni program s funkcijom SpeedWash oprati će vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kad vam je dom pun gostiju.
 

Izuzetna fleksibilnost paranja pibora za jelo


SmartFlex košara za pribor za jelo donosi ultimativnu fleksibilnost pri pranju pribora za jelo. U ovisnosti od vaših potreba, možete koristiti cijelu košaru za pribor za jelo ili je podijeliti u dva odvojena dijela, koja se mogu postaviti u različite pozicije na donjoj košari mašine za pranje posuđa. Na ovaj način, moći ćete smjestiti više posuđa, lonaca i tava u perilici posuđa koliko god je to moguće.
 

Pažljivo dizajnirana unutrašnjost


Košare su opremljene s istaknutim pomičnim dijelovima, a prilagodljive košare pojednostavljuju punjenje, tj. slaganje posuđa. Doista jednostavan 3-razinski sustav namještanja visine košara omogućava punjenje i najvećim posudama i tanjurima. Nosači tanjura u donjoj košari mogu se preklopiti kako bi se oslobodilo više prostora za veće posuđe. Pribor možete savršeno organizirati na posebnoj košari. Pojedini komadi pribora bit će međusobno odvojeni kako bi se spriječilo grebanje i omogućilo savršeno sušenje. Svaki detalj pažljivo je promišljen kako bi rukovanje bilo što jednostavnije.
 

Uvijek čiste bočice za djecu


Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da će temperatura pranja od 75°C uništiti većinu bakterija. Program, koji oponaša proces sterilizacije, osmišljen je za obitelji s malom djecom, a namijenjen pranju bočica i slične opreme za bebe.
 
Više informacija
Proizvođač Gorenje
Dizajn Ugradbena
Širina 60 cm
Energetski razred E
Garancija 2 godine
Informacijski list
Upute za uporabu
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje