Perilica rublja AEG L9FEC49S

SKU
143-174615
6.999,00 kn
Dodajte Zaštita plus
Perilica rublja AEG L9FEC49S je dostupan za kupit u koracima od 1
Predviđeni datum isporuke:Na upit
ZagrebPo narudžbi
PulaPo narudžbi

MEKŠA VODA, BOLJA ZA RUBLJE

Svaka voda iz vodovoda sadrži minerale koji mogu štetno utjecati na tkanine. Ove AEG-ove perilice rublja prve su na svijetu s tehnologijom koja ih uklanja. Sustav filtriranja s razmjenom iona optimizira vodu koja ulazi u bubanj za deterdžente i omekšivače rublja kako bi maksimalno učinkovito djelovali čak i na najnižim temperaturama. Dovoljno nježan da očuva mekoću tkanina dok boje izgledaju najbolje moguće. 

SVAKO VLAKNO JE OČIŠĆENO I ZAŠTIĆENO

U standardnim perilicama rublja omekšivači rublja koje koristite dopiru do manje od trećine vlakana. S ÖKOMix svaki se trag deterdženta i omekšivača miješa s vodom, rastapa se i potpuno aktivira prije ulaska u bubanj. To je prva tehnologija perilice rublja do sada koja potpuno ujednačeno distribuira deterdžente i omekšivače rublja osiguravajući da oni dopru, očiste i omekšaju svako vlakno. 

MANJE GLAČANJA. OSVJEŽENA ODJEĆA

Te AEG perilice rublja rabe paru za brzo osvježavanje odjeće da bude spremna za nošenje. Kratki programi s parom osvježavaju i ravnaju suhe tkanine. Ciklus pranja završite parom i odjeća je gotovo izglačana. 

ÖKOINVERTER

Novi, energetski učinkovit motor ÖKOInverter pruža najbolju učinkovitost i trajnost i osigurava vrhunske rezultate pranja bez obzira na odabrani program. 

Više informacija
Proizvođač AEG
Boja Bijela
Dubina 63,1 cm
Kapacitet pranja 9 kg
Inverter motor Da
Broj okretaja 1400 o/min
Punjenje Prednje
Energetski razred A
Garancija 2 godine
Informacijski list
Upute za uporabu
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje