Poličar JOLLY

SKU
143-Poličar JOLLY
18.742,00 kn
Poličar JOLLY je dostupan za kupit u koracima od 1

Proizvod je dostupan na zahtjev u svim trgovačkim centrima.

Događaji vezani uz širenje virusa Covid-19 predstavljaju veliki izazov. U slučaju nepredviđenog produljenja roka isporuke, molimo za razumijevanje.

Poličar JOLLY

Jeste li vrsta osobe koja odstupa od standarda i želi da stvari budu malo drugačije, možda čak i jedinstvene? Ako ste odgovorili da, DevinaNais stolovi za blagovanje nesumnjivo su sve o čemu ste oduvijek sanjali za svoj blagovaonski prostor.

Savršeni detalji, preciznost izrade, estetika elegancije i najkvalitetniji materijali definiraju filozofiju talijanskog proizvođača namještaja Devin Nais. Svaka kolekcija namještaja nadahnuta je izvrsnošću i savršenstvom prilagođenim modernom životu. Pri izradi svake kompozicije dnevnog boravka uzimaju u obzir želje kupca koji doprinosi kreativnom procesu odabirom boje i materijala, kao i dimenzijama i smještajem elemenata. Konačni pečat namještaju daju zauzete ruke i znalačko oko obrtnika. Tradicija i modernost isprepliću se u jedno te zajedno stvaraju vrhunski i inovativan dizajn, zarobljen u masivnom drvu i izboru boja, što možete vidjeti u nastavku. Odlučite ostati po svom ukusu, unesite kreativnu svestranost, estetsko savršenstvo i vrijednost dizajna u svoj dom s namještajem Devina Nais!

Prednosti i značajke:

Inovativni dizajn u kojem jednostavnost, jedinstvenost i bezvremenost stoje ruku pod ruku.
Isključivo od punog drveta obrađenog na razne klasične i napredne načine.
Mogućnost odabira različitih boja i materijala.

Dimenzije:

Širina: 110 cm
Visina: 152 cm
Dubina: 40 cm

Beskrajan raspon mogućnosti!

DevinaNais namještaj ima prednost odabira različitih elemenata, boja panela te tijela i fronta uz nadoplatu. Za više informacija o materijalima i dimenzijama obratite se našim ljubaznim prodavačima koji će vas bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vaš dnevni boravak.

Više informacija
Materijal Drvo/Metal
Boja Hrast
Visina 152 cm
Širina 110 cm
Dubina 40 cm

Srodni artikli

Ogledalo FRIDA
Ogledalo FRIDA
1.990,00 kn
Polica ANDORA
Polica ANDORA
509,00 kn
Regal NORDIC
Regal NORDIC
1.790,00 kn
Ogledalo EVERGREEN
Ogledalo EVERGREEN
1.069,00 kn
Konzola ESTI
Konzola ESTI
3.290,00 kn
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje