Sony predstavlja BRAVIA XR TV modele za 2022. godinu

Kupi & odmah uštedi do 4000 kn

na odabrane BRAVIA XR modele


 

Pogonjen Cognitive Processor XR™, jedinstveni XR Backlight Master Drive precizno kontrolira naše mini LED pozadinsko osvjetljenje naše najnovije generacije u seriji Z9K i X95K radi nevjerojatne svjetline. Kognitivni procesor XR™ također napaja naš A95K novi OLED panel s XR Triluminos Max, koji isporučuje našu najširu paletu boja i reproducira prirodno lijepe nijanse. S milijunima pojedinačnih, samosvjetljujućih piksela, A95K isporučuje više boja nego ikad prije za potpuno novo iskustvo gledanja.
 

Ove nove inovacije pomažu nam pružiti najbolja i prožimajuća iskustva gledanja, autentično pružajući istinsku namjeru autora. Kada gledate filmove, možete iskusiti naš poboljšani Acoustic Surface Audio+ ™ za OLED modele i Acoustic Multi-Audio™ za LED modele, precizno podudarajući položaj zvuka sa slikama na zaslonu za uistinu impresivno audiovizualno iskustvo.

Modeli također uključuje nove značajke koje prilagođavaju i poboljšavaju zabavu kod kuće. Zajedno s Netflixom objavili smo Netflix Calibrated Mode, koji automatski prilagođava sliku na temelju ambijentalnog svjetla, tako da omiljene emisije i filmovi korisnika izgledaju kao što je to i autor namjeravao, pod bilo kojim uvjetima. Uz to, Sonyjev novi BRAVIA CORE Calibrated Mode automatski će prilagoditi kvalitetu slike na zaslonu kako bi se bolje uskladio s izvornom vizijom autora. Svi televizori BRAVIA XR za 2022. godinu također su "Perfect for PlayStation®5", što uključuje dvije ekskluzivne značajke za PS5® – Auto HDR Ton Mappingi Auto Genre Picture Mode.

 

Najvažniji naglasci BRAVIA XR modela za 2022 godinu:

 

 • Cognitive Processor XR™: Podignite vid i zvuk na višu razinu Cognitive Processor XR™. Naš revolucionarni procesor na televizorima Sony BRAVIA XR™ reproducira sadržaj na način na koji ljudi vide i čuju nevjerojatno životno iskustvo. Slike se unakrsno analiziraju i čiste, posebno oko žarišne točke, kako bi se dobila stvarna dubina, izvanredan kontrast i lijepo živopisne boje.
 • BRAVIA CAM: Ova nova tehnologija osigurava korisnicima da uvijek imaju najbolje mjesto u kući optimiziranjem kvalitete slike i zvuka. BRAVIA CAM također nudi kontrole gesta, video chat i mnoga druga zabavna i nova iskustva.
 • BRAVIA CORE: Aplikacija BRAVIA CORE unaprijed je instalirana filmska streaming usluga koja uključuje do 10 filmova za iskorištavanje i do 24 mjeseca neograničenog streaminga uz kupnju BRAVIA XR televizora. Uz BRAVIA XR tehnologiju, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced, sadržaj se isporučuje sa zapanjujućim vizualima i izražajnom kvalitetom zvuka. Uz BRAVIA CORE Calibrated Mode način rada, filmovi će se automatski prilagoditi optimalnim postavkama slike kako bi stvorili doista iznimno iskustvo gledanja filmova kod kuće. S vremenom će doživljaj aplikacije biti obogaćen novim značajkama. BRAVIA CORE bit će dostupan u više od 75 zemalja 2022. godine 
 • Savršeno za PlayStation®5: Uparite BRAVIA XR TV s konzolom PlayStation®5 kako biste dobili fantastično iskustvo igranja. Samo BRAVIA XR televizori automatski podešavaju i optimiziraju sliku najboljim postavkama za konzolu PlayStation®5, bilo da se koristi za igranje ili gledanje filma. Uz impresivnu sliku i zvuk, korisnici će se osjećati kao da su usred akcije. A s 4K 120fps, kako je navedeno u HDMI 2.1, naši televizori daju glatko i jasno kretanje u igri. 
 • Google TV: Okuplja više od 700 000 filmova, emisija, TV-a uživo i još mnogo toga iz aplikacija i pretplata te ih besprijekorno organizira. Jednostavno pronađite nešto s čime ćete gledati personalizirane preporuke i emisije i filmove a sve na jednom popisu kako biste pratili što gledate. 
 • Premium daljinski upravljač: Naš novi premium aluminijski daljinski upravljač jednostavan je za upotrebu, s pojednostavljenim gumbima i pozadinskim osvjetljenjem tako da korisnici mogu sve jasno vidjeti, čak i u mraku. Nikada više ne gubite daljinski upravljač iza jastuka na kauču; s funkcijom Finder korisnici mogu reći televizoru da pronađe daljinski upravljač, a daljinski upravljač će zazvoniti. 
 • XR Backlight Master Drive: Pokreće ga Cognitive Processor XR™, XR Backlight Master Drive koristi lokalni algoritam zatamnjenja koji je razvio Sony za kontrolu tisuća sitnih, ultra-gustih Mini LED dioda s apsolutnom preciznošću i neovisnošću, pružajući izvanrednu svjetlinu, impresivan dinamički raspon, duboke crne i lijepo prirodne srednje tonove.
 • Acoustic Surface Audio+™/Acoustic Multi-Audio™: Za uistinu impresivno audiovizualno iskustvo, ove moćne značajke osiguravaju da se zvuk podudara upravo s onim što se nalazi na zaslonu 
 • 360 Spatial Sound Personalizer: U kombinaciji s BRAVIA XR televizorima, ova tehnologija nudi savršeno optimizirano prostorno zvučno iskustvo za zvučnike s trakama za vrat, poput Sonyjevog SRS-NS7, kao i odabrane Sony slušalice - sve s minimalnom konfiguracijom. Namjenske aplikacije čak personaliziraju filmsko zvučno polje analizom individualnog oblika uha korisnika. 
 • Podignite iskustvo sa Sonyjevim audio proizvodima: Sonyjevi novi TELEVIZORI BRAVIA XR izvrsno se podudaraju s nizom Sonyjevih audio proizvoda, kao što su HT-A9 kućno kino ili HT-A7000 koji posjeduje 360 Spatial Sound Mapping, nova razina tehnologije prostornog zvuka, najnoviji je dodatak HT-A7000. Kalibriranjem zvuka u odabranu sobu za gledanje tehnologija stvara više optimalno raspoređenih fantomskih zvučnika za šire i impresivnije filmsko iskustvo. 
 • Ambient Optimization Pro: Korisnici mogu povezati svoj BRAVIA XR TV s BRAVIA CAM-om i uživati u TV-u kao nikada prije. BRAVIA CAM prepoznaje gdje su korisnici u sobi i koliko su udaljeni od televizora, a zatim podešava postavke zvuka i slike tako da su baš kako treba.
 • Netflix Adaptive Calibrated Mode: novi način prikaza koji koristi Sonyjev senzor ambijentalnog svjetla BRAVIA XR kako bi osigurao očuvanje umjetničke namjere u svim uvjetima osvjetljenja. Bliska suradnja Sonyja s Netflixom na ovoj značajki znači da gledatelji mogu uživati u Netflixovom sadržaju s preciznim bojama, točnim kontrastom i istinskim pokretima, bilo da se u sadržaju uživa u mračnom ili dobro osvijetljenom okruženju.
Pogledajte kao Mreža Lista

9 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

9 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje