Sony - Uživaj u glazbi bez ograničenja!

Uživaj u glazbi bez ograničenja! 

Sony ti osigurava 3 mjeseca pretplate na Deezer Premium paket.
 
Odaberi i reproduciraj bilo koju pjesmu bez reklama, preuzmi svoje favorite i  slušaj ih na svojem omiljenom Sony zvučniku. Ne trebaš biti spojen na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama. Pronađi nove hitove i stare favorite u bazi od 73 milijuna pjesama. Kreiraj playliste i ponesi ih sa sobom.

Kako do neograničene glazbe?

Ako u periodu između 02.07.2021. i 31.08. 2021. kupiš jedan od zvučnika iz promocije, Sony ti osigurava besplatan Deezer kôd kojim ulaziš u svijet omiljene glazbe u kojoj možeš uživati na svom novom super cool Sony zvučniku. Prodajno mjesto gdje si kupio/la svoj novi Sony zvučnik ti uz  račun daje i kôd koji treba unijeti na web stranici za registraciju: OVDJE

Unesi svoj kôd, potvrdi ga i dalje slijedi upute.
 
Kôd se treba aktivirati do 02.6.2022, a nakon aktivacije imaš 3 mjeseca neograničenog pristupa Deezer Premium platformi. Da bi koristio/la ovaj kôd, moraš se povezati s Deezer korisničkim računom ili ga izraditi i prihvatiti opće uvjete uporabe Deezer Premium servisa.
 
Odaberi i reproduciraj bilo koju pjesmu bez reklama, preuzmi svoje favorite i  slušaj ih na svojem omiljenom Sony zvučniku. Ne trebaš biti spojen na internet za uživanje u svojim omiljenim pjesmama. Pronađi nove hitove i stare favorite u bazi od 73 milijuna pjesama. Kreiraj playliste i ponesi ih sa sobom. 
Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Pogledajte kao Mreža Lista

3 proizvoda

proizvoda po stranici
Postavite obrnuto od abecednog
Usporedite proizvode
Nemate proizvode za uspoređivanje